2016-01-29 17:14:16

PKK'nın Kazdığı Çukurlar

Ö.Faruk ALÇEP

omer_alcep@hotmail.com 29 Ocak 2016, 17:14

PKK'nın Sur ve Cizre'de kazdığı insanlığın yüz karası  çukurları ,Peygamber efendimizin İslam dinini ve  Hak davayı kaim kılmak için Müşriklere karşı  yaptığı savaşta kazdığı "Hendeğe" nasıl benzetebilirsiniz?

Hendek  muharebesinin  komutanı Allah'ın,  hakkında "seni alemlere rahmet olarak gönderdik" buyurduğu Hazreti Muhammed  Mustafa(s.a.v) dir.


Hendek savaşı Rusya İle anlaşma yapan ve İran'la işbirliği yaparak Müslümanlara kan kusturmak isteyenleri tarihe gömen bir savaşın adıdır.


Çoluk çocuk demeden önüne gelene kurşun sıkan teröristlerin kazdığı Hendek olamaz,olsa olsa kendileri gibi   çukur olur ancak!


Hendek, zulmün ve küfrün  tarihe gömülmesinin adıdır.


Çukur ise, alçaklık, kalleşlik, arkadan itme, çelme takma, Kabe'yi Taksim'e taşıma, sosyalizm ve Kominizmi islamın yerine ikame etmenin adıdır.


Hendek savaşında bakın neler oldu?


Re­sû­lul­lah Efendimize haber verdiler: “Yâ Re­sû­lal­lah! Karşımıza kazı esnasında ak bir kaya çıktı. Onu bir türlü parçalayamadık! Bu husustaki emriniz?”


Peygamber Efendimiz, Selmân-ı Fârisî’nin balyozunu aldı. “Bis­millah!” di­ye­rek kayaya bir darbe indirdi.


Kayanın üçte birini yerinden kopardı ve “Al­la­hü Ekber! Bana Şam’ın anahtarları verildi. Vallahi, ben şu anda Şam’ın kırmızı köşklerini görüyorum!” buyurdu.


Sonra, yine “Bismillah!” deyip ka­yaya bal­yozla ikinci darbeyi indirdi. Kayanın üçte biri daha parçalandı. Yine “Allahü Ek­ber! Ba­na, Fars’ın anahtarları verildi!


Vallahi, şu anda ben, Kis­râ’nın Me­dâ­yin şehrini ve onun beyaz köşklerini görüyorum!” buyurdu. Ondan sonra üçün­cü defa yine “Bismillah!” deyip balyozla vurdu; kayanın geri kalan kısmı­nı da yerinden kopardı.


Yine “Allahü Ek­ber! Bana, Yemen’in anahtarları ve­ril­di! Vallahi, şu anda ben, Sa­n’a’nın kapılarını görüyorum!” buyurdu.


Hendek savaşı  budur!


Zalimlerin işinin bittiği ve hakkın nurunun hakim olacağının müjdesidir.


Özetle, siyasetçilerimizden de istirhamım PKK'nın kazdığı bu çukurlara hendek dememeleridir.


Hendek, insanlığı karanlıktan aydınlığa çıkarma, hakkı hakim kılma, hakkı  müdafaa etme, kan dökülmesini önleme, namus ve şeref içinde insanlığa yaşama  imkanı sunabilecek sembolün adıdır.


Çukur ise, Rusya ile ittifak ederek, İran'la işbirliği içerisinde kazılan çukurlarda aşağılaşmak demektir.

Ömer ALÇEP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.