2016-08-05 17:07:59

Darbe Savar Millet..!

Ö.Faruk ALÇEP

omer_alcep@hotmail.com 05 Ağustos 2016, 17:07

Bir ülkede "Batı ve ABD kaynaklı darbe nasıl önlenir?" sorusuna millet olarak çok iyi bir cevap vermiş olduk.Bizler bu cevabımızla , darbe  tehdidi  altında yaşamaya mecbur olan ülkelere sorunlarını nasıl çözebileceklerini öğrettik.ABD  artık, darbelere insan ve para kaynağı sağlamıyor.İçeriden satılmış alçaklarla anlaşması yeterliydi ama , bizler buna da hayır dedik...Başka kapıya diyerek alçakları kovup hadlerini bildirdik.

İyice aptallaştılar...!Böyle izzetli onurlu  bir ders beklemiyorlardı...İyice salaklaştılar...Yıllarca övdükleri demokrasi adını verdikleri sistemi darbe tehdidinden korumamıza sevinemediler bile...Hatta çok da üzülenler oldu ...Keşke Türkiye'de   kan dökülse de ülkemiz Suriye,Mısır,Libya gibi kan gölüne dönse istiyorlardı. Olmadı bu hamdolsun!

Kullandıkları maşa F.Gülen teröristi de işe yaramadı...Hangi ülkede bu örgüte ait okullar varsa iyi bilinmeli ki bu okullarda yetişenler içinde yetiştikleri toplum için tehdittirler ve düşmandırlar.ABD bu yeni yöntem ile,  sömürmek istediği ülkelerde en az sorun ve masrafla darbe yapacak ve buna zemin hazırlayacaktır.Bu yeni yöntemle masraf yapmadan,  para harcamadan içerideki alçaklarla işbirliği yapmak darbe için  yeterli...

Bunu da millet olarak savuşturduk , hamdolsun!

1997 yılında ülkemizde olan 28 şubat darbesinde sokaklara inmeye hazır değildik.Bu duruma benzer özellik taşıyan ülkelerde sokaklara inmek kan dökülmesine neden olmuş ve sonuç da alınamamıştır.Mısır,Suriye,Libya'da halk darbe savuşturmaya hazır olmadığından bugünkü facialar yaşanmaktadır.

Demek ki bu işte hazırlık gerektirmektedir.Halk , her şeyden önce özgür yaşamanın, düşünme ve konuşmanın tadına varmalı ve müdafaa edilmesi gereken değerler olduklarını içine sindirmelidir.Bunun  için Mısır'da askerin silahlı müdahalesi kalabalıkları dağıtmış , fakat ülkemizde askerin silah kullanması , milletimizin parti gözetmeksizin sokaklara dökülmesini daha da tetiklemiştir.

Şehitlerimiz ve yaralılarımızın olması birlik ve beraberliğimizi perçinlemiş ve parti gözetimi olmaksızın  kenetlenmemize  neden olmuştur.Bu darbeden   çıkan en önemli  ders,aynı duruşu PKK'ya karşı da göstermenin ne kadar mükemmel sonuç getireceğini yaşayarak görmemizdir.Sabrımızın taşması halinde  PKK sorununu da çözebileceğimizin en güzel örneğini sergiledik.

ABD ,  Batı ve onların işbirlikçileri  ilk defa darbe konusunda rezil  olmuşlardır...

Şok oldular...

Aptallaştılar...

Ne yapacaklarını şaşırıp kaldılar...

İslam ülkeleri bu işin nasıl başarılacağı konusunda iyi bir ders almışlardır...

Millet olarak, reisi ve milletiyle nasıl dik durur örneği verilmiştir.

Rabbime hamdolsun...!

Ömer ALÇEP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.