medialbatros Of’ta düğün çekimlerine yeni bir soluk getirecek

Yeni Nesil Düğün Fotoğrafçısı ve Medya Ajansı medialbatros Of’ta hizmete başladı.

Sosyal medyanın yaygınlaşması ve pandemi süreciyle beraber değişen evlilik ihtiyaçlarına son teknoloji çözümler üreten medialbatros, Oflulara yep yeni bir hizmet anlayışı sunacak.

Koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek amacıyla yasaklanan düğünlerin, 1 Temmuz’dan itibaren tüm Türkiye’de tekrardan serbest hale gelmesiyle piyasa yeniden hareketlenmiş, düğün salonlarının randevu tarihleri erkenden dolmuştu.

Bölgemizde oluşan kötü hava koşullarından da olumsuz etkilenen genç çiftlerin düğün hayali yılsonuna kadar uzamış durumda.

Öte yandan sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte gelin ve damat adaylarının evlilik sürecindeki beklentileri de değişiyor. Sosyal medyada içerik üreticilerinin paylaşımlarıyla oluşan yeni trendde evlilik öncesi geleneksel stüdyo çekimleri yerini dış mekân çekimlerine bırakırken, artan konsept tasarım farkındalığı da organizasyon şirketlerine nişan, kına ve düğün törenlerinde ek hizmet sunmaları için fırsat oluşturuyor.

Kaliteli Ekipmanlar, Drone ve Canlı Yayın İmkanı

Of’ta yeni kurulan medialbatros Düğün Fotoğraf ve Medya Ajansı yeni dönemde evlenecek genç çiftlerin beklentilerini anlayıp onlara kaliteli hizmet vaat ediyor.

Ajans kurucusu Furkan Yaşar “Hayatlarının en mutlu ve en heyecanlı günlerini yaşayan genç çiftlerimiz, hazırlık telaşı içerisindeyken bir yandan da bu mutlu günlerini ömür boyu en güzel şekilde hatırlamak, sevdikleriyle ve çevreleriyle paylaşmak istiyorlar. Tüm bu heyecanın karşısında kendi heyecanını yitirmiş kişilerden sıradanlaşan çekim hizmetleri aldıklarında düş kırıklıkları yaşıyorlar. Buna ek olarak Instagram’ın popülerleşmesiyle de genç çiftler beğendikleri fotoğrafçıları çevre illerden hatta İstanbul’dan çağırarak düğün çekimlerini yaptırıyor. Ancak böyle olunca da maliyetler artıyor. Biz de yeteneğimizi ve bu alana harcadığımız mesaiyi göz önünde bulundurarak, kurucu ortağımız Vedia Aktürk ile Of ve bölgemizdeki genç çiftlerimize bekledikleri kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmaya karar verdik” ifadelerini kullandı.

Yeni beklentileri karşılamak için kaliteli ekipmanlarla ve drone ile havadan görüntü alma, pandemi sebebiyle düğüne gelemeyen uzaktaki akrabalar için canlı yayın yapma gibi yenilikçi teknolojilerin hizmetini verebildiklerini ifade eden Yaşar, “tüm bu teknolojik imkanlarımız var, ama daha da önemlisi o telaşlı günlerde gelin ve damat çiftimizin çekim anında moral motivasyonunu yüksek tutmak, samimi ve rahat olmalarını sağlamak en önemli vizyonumuz” şeklinde konuştu.

“Müşterilerimizin Beklentilerini Anlıyoruz”

Kuruculardan Vedia Aktürk; “Kaliteli bir çekimin gerçekleşebilmesi için kadın bakış açısıyla da bazı detayların yakalanması gerekiyor. Buna ek olarak gelinlerimizle daha iyi iletişim kurabilmek ve onlara yardımcı olabilmek için çekim ekibinde bir kadının yer alması şart. Ayrıca bölgemizde kadın ve erkek misafirlerin ayrı ortamlarda bulunduğu düğün törenlerinde de düğün sahibi ailelerimizin hassasiyetlerine uygun olarak kadın personelimiz ile çekim yapmamızın yanı sıra kaliteli hizmetimizden de ödün vermiyoruz” ifadelerini kullandı.

Değişen yeni beklentilerden en belirgini ise çiftlerin düğün davetiyesi basımlarını azaltarak, düğünden önce yaptırdıkları çekimi sosyal medya hesaplarında paylaşıp çevrelerini düğünlerine davet etmeleri oldu. Düğünden önce yapılan bu çekim konseptine #savethedate (Günü Kaydedin) adı veriliyor. Gelin ve damat çifti birlikte verdikleri pozları paylaşarak düğün tarihlerini sosyal medyadan duyuruyorlar.

Düğün çekimlerinde gelinlerin beklentilerinin çekimleri yönlendirdiğinin altını çizen Aktürk, “Gelinlerimiz artık düğün gününde tüm hazırlık aşamalarının da kaydedilmesi beklentisinde. Kuafördeki makyaj sürecinden, evden çıkış anına dek her bir detayın tüm doğallığıyla kayıt altına alınmasını ve günün kısa bir özet filminin hazırlanmasını istiyor. Bunun yanı sıra birçok çift de düğün gününe yorucu bir çekim sıkıştırmak istemiyor. Tüm hazırlıklar yapılıp düğün tarihinden birkaç gün önce istedikleri bir ya da daha fazla dış mekânda rahatça çekimlerini tamamlayabiliyorlar. Karadeniz bölgesi deniz kenarları ve yeşil alanlarıyla bu çekimler için pek çok güzel dış mekân barındırıyor. Vakti olan çiftler için bu yöntem son derece cezbedici. Tüm bunların bilincinde, her çiftimiz özeldir anlayışıyla her güne yalnızca bir çiftimizin çekimini yaparak yüksek kaliteli hizmet standardını Of halkına sunuyoruz” dedi.

Aynı Zamanda Bir Medya Ajansı

Nişan törenleri, Kına geceleri ve Düğün törenlerinde dekor, süsleme ve gelin çiçeği gibi tasarımlar yapıp çeşitli eğlenceler organize eden organizasyon şirketlerine de ürün ve hizmet çekimi sunan medialbatros’un faaliyet alanı sadece düğün çekimleriyle sınırlı değil.

Medya Ajansı olarak da Of ve çevresinde hizmet veren medialbatros, iş yeri açılışı ve etkinliklerinizi, marka ve ürünlerinizi tanıtıcı reklam çekimleri, drone ile arazi, inşaat ve köy manzaraları çekim hizmetleri sunuyor.

Hazırlanan bu reklam içeriklerini Of Havadis internet sitesi ofhavadis.com’da ve Facebook sayfasında yayınlatmak istediğinizde indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Of Havadis ailesi olarak medialbatros’a başarılar dileriz.

Sitemizde yer alan firma rehberinden medialbatros’un firma bilgilerine ve avantajlı tekliflerine göz atmak için tıklayın.


medialbatros İletişim:

Furkan Yaşar

0542 826 9761

Instagram Hesabı:

@medialbatros

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2020, 01:00

Furkan Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zafer 61
Zafer 61 - 4 yıl Önce

Of'ta saçmalıkta ve israfta yeni bir boyut geliyor

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24