Kahramanmaraş’ta geçen hafta ülkemizi derin acıya sevk eden ve öğretmen ve öğrencilerin hayatını kaybettiği olaylar nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde eş zamanlı olarak anma programları düzenlenmesine karar verildi.
Karar kapsamında Of’taki tüm okullarda düzenlenen anma programları ile hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler anıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Canan Çolak Seymen ve Orhan Topal ile birlikte İsmail Yıldırım İlkokulu’nda düzenlenen törene katıldı.
Törende Müdür Kabahasanoğlu ve şube müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte ellerinde Türk Bayrakları ile saygı duruşunda bulundular. Ardından İstiklal Marşı’nı okudular.
Müdür Kabahasanoğlu geçen hafta yaşanan olaylar nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilere rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.








