Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Osman Baykal ile birlikte kısa süre önce Of İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Ersin Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Sarıalioğlu, Müdür Tütüncü’ye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Görüşmede ayrıca Of’un genel durumu, ilçenin ihtiyaçları ve kamu hizmetlerinin daha etkin yürütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette, ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında emniyet teşkilatının önemli görevler üstlendiği belirtilirken, kamu kurumları arasındaki güçlü iş birliği ve koordinasyonun vatandaşlara sunulan hizmetlerin niteliğini artırdığı vurgulandı.
“Of’umuzun Huzuru ve Güvenliği İçin Hep Birlikte Çalışacağız”
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Sarıalioğlu, yeni görevinde Ersin Tütüncü’ye başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı:
“Of İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ersin Tütüncü’ye, AK Parti Of İlçe Başkanımız Osman Baykal ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görev yerinin kendisi, ailesi, ilçemiz ve teşkilatımız adına hayırlı olmasını diliyorum.
Of’umuzun huzuru, güvenliği ve vatandaşlarımızın esenliği için tüm kurumlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ev sahipliği için Sayın Müdürümüze teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum.”
Of İlçe Emniyet Müdürü Ersin Tütüncü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Sarıalioğlu ve Başkan Baykal’a teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
Kaynak: Of Belediyesi







