2015-11-15 20:29:21

Kimim ki ben senden başka !!!!???

Yahya Alper

yahyaalper@outlook.com 15 Kasım 2015, 20:29

Sen; beni neden sorguluyorsun? Sana kim beni yargılama hakkı veriyor? Beni ne kadar tanıyorsun?

                 

Bana kendimi sorgulattın, fikirlerimde şüpheye düşürdün. En iyisini senin bildiğini söyledin. Kimdim ki ben? Doğruyu, güzeli, iyiliği senden iyi bilemezdim ki. Senden başka ve farklı düşünenler sadece kötü hatta haindi.

               

Bu ülkeyi senden başka kimse sevemezdi ya sevecek ya da terk edeceklerdi. Senin düşüncen dışındakiler yandaştı, yancıydı, komünistti, faşistti, sağcı, solcu, kürt, alevi ya da en kısa vatan hainiydi.

              

Benim bu ülkenin bir unsuru olmadığımı, ülkenin değil sadece kendi geleceğimi düşündüğümü söylemekten çekinmedin.

             

Ben senden aşağı kalamazdım! Elbette; asıl hain sendin, sen yanlıştın. Bu ülkeyi geleceğe taşıyacak yegane güç bendim. Doğru olan bendim. Kötülüklerse sendeydi, sendendi, her taşın altından sen çıkıyordun.

          

Şimdi !!!! Şimdi ne oldu ???

          

Bir kez daha düşüncelerimizi teraziye çıkardık ve ben yine kazandım. Haklı olan ben miyim? Bunu zaman gösterecek. Artık geride kaldı kısır döngü. Alev almış yanan dünyada yangına bir soğuk nefes olma zamanı.

          

Şimdi senin düşünceni ifade etme özgürlüğünün zamanı. Ama beni tahkir etmeden, bana küfretmeden, beni hakir görmeden. Ve benim de. Artık ülkenin önünü açmak için tabuları yıkma zamanı. Oturup toplumsal uzlaşıyla bunu gerçekleştirme vakti. Halka rağmen halk için değil. Halkla birlikte halk için.

       

Hakikaten kimsin ki sen benden başka !!!!!????


twitter @yahyaalper61
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.