Yeniden Büyük Türkiye kurulurken

 Kahrolsun milletin düşmanları,

Kahrolsun mazlumların umuduna kurşun sıkanlar,

Kahrolsun milletin umudunu düşmanın umuduna tercih edenler,

Kahrolsun milletin kaybetmesine sevinenler,

        ................................................................

 Zor ama imkansız değil

 

Türk Milleti zor bir millettir. Türkiye de zor bir ülkedir. Zoru ve zorluğu severiz. İmkansızlığı denemeye alışığız. Son an, son ocak gelene kadar bekleriz hep birlikte son ocak olur bütün dünyayı hayrete düşürürüz. Bütün dünya yeryüzünde insanlığın üzerine geldikçe yeni mevziler kazanıyorken aslında hepimiz de biliyorduk ki asıl hedef bizdik. Düşen her kale, düşürülen her cephe aslında tehlikenin bize geleceğini biliyorduk. Duymazlıktan gelsek de bildiğimiz şeydi bu yaşadıklarımız. İhmal ettiğimiz sorumluluğumuz gerekli tedbir almamızı engelledi. Sonunda nihai gerçekler bir gece ansızın ölüm olarak yağdı üzerimize. Aslında bizler 15 Temmuzların benzerlerini tarihte hep yaşadık, bundan dersler çıkarmadık. Düşman karşıdayken işimiz hep kolay olmuştur. Düşman bizden olunca şaşırdık kaldık. Ancak bizden olanla bizi yenebileceklerinin hayaline kapılanları da büyük hayal kırıklığına uğrattık bu son saldırıyla.

 

Tarihine ulaşmaya çalışan millet

Türkiye yıllarca maddi ve manevi gücünü kendi içinde harcadığı için kendine yabancı ve düşmanlıkları yaşadı içeride. Birileri bize hep farklısınız ve hep farklılığınız birbirinizin ayrılığını gerektirir dayatmasında bulundular. Yıllarca buradan bölünmemiz hedeflendi. Dönemsel aralıklarla farklılılklarımız yaralarımız olarak görülerek kaşınıp bedenimizde kapanmayacak yaralar açılmak istendi. Üzerimizdeki her oyunu birlikte bir olarak aştık. Her oyun bozulunca yeni oyunlarla geldiler. Biz de içimizde bazı hainlere rağmen  oyun kuranların oyununu bozduk. Ama en son 15 Temmuz kalkışması en sinsi olanı ve en acımasızıydı. Belki de bundan sonra sürecek olan bir saldırı silsilesinin ilk halkasıydı. Düşman ne kadar yoğun ve teşekküllü geliyorsa demektirki iş çok ciddi. Amaç çok büyük. Tarih yapan ve tarihi yönlendiren milletlerden olanTürklerin yeryüzünde yaşanan ve yeni kurulan dünyadan uzak tutulma gayretini milletimiz bütün kesimiyle gördü. Buna tüm kesimleriyle dur dedi. Kendi için ve temsil ettiği mazlum milletlerin istikbali için çok uluslu saldırıya gövdesini koydu. Yeniden bir tarih yazdı. Tarihin büyük milletlerinden beklenen tepkiyi verdi. Tarih, Türklerle artık kendi mecrasında akmaya devam edecek umudunu verdi.

 

Yenikapı'dan Yeni Türkiye inşa etmek

 

15 Temmuz'da yeniden bir diriliş ve silkeniş ortaya koyan Türk Milleti yeryüzünün hükümranlığını eline geçirmek isteyenlere çok net bir mesaj verdi. Biz olmadan bu sistemi istediğiniz gibi kuramazsınız. Bizsiz oynayacağınız her oyununuzu bozarız. Bu uğurda gözleri dönmüş vahşilere karşı ülke tek yürek olarak ölüme göğsünü gerdi. Her ölüm yeniden doğumlara kapılar açtı. Bizler gerek Çanakkale'den gerekse daha nice savaşlarda ölümle dirilen, varlığını öldükçe dirilten millet olduğumuzu bir kez daha gösterdiktüm sağır, kör dünyaya. Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir gönül ve ufuk birliği yaparak önemli bir uçurumun kenarından döndü. Bu noktada Cumhurbaşkanı Erdoğan artık Türk Mlletini bütünleştiren gerçek anlamda Başkomutan görevini üstlendi. Adeta İkinci Kurtuluş Savaşının Başkomutanı oldu. Başkomutan Erdoğan Türk Milletini dünyaya birlik içinde, güçlü mesaj vermek için Yenikapı'da bir araya getirdi. Mecliste milletin temsilcileri olan siyasi parti liderleri ve Genelkurmay Başkanı, Türk Milletini buluşturup dünyaya önemli mesaj verdi. Sizin oyununuza karşı biz millet olarak karşı duracağız. Gönül coğrafyamızın ve mazlum milletlerin umudu olmaya devam edeceğiz. Hakikaten bu Yenikapı'daki fotoğraf çok önemli mesaj oldu. Hem biz hem de dünya bunu iyi okumalıdır. Bu fırsat kaçırılmamalıdır. Farklılıklarımız değil ortak noktalarımızın fazla olduğunu aslında farklılıklarımızın da bizi ayrıştıracak şeyler olmadığını gördük. Aynı bayrağın altında yaşamak hepimizin ortak paydası oldu. Ay yıldızlı bayrağımız bizi altında birleştirdi.Yeniden büyük Türkiye kurulurken bayrağımızın gölgesinde buluştuk.

 

Ülkemize bu kan, göz yaşı ve ayıbı yaşatan FETÖ ve uzantılarını temizlemeden bu tehlike geçmeyecektir. Bunlar içimizde oldukça arkamızdan hançerlenme tehlikesi hep devam edecektir. Başarılı olması halinde ne kadar büyük felaket yaşayacağımız ortadayken bunlar için asla adalet geciktirilmemelidir. Merhametimiz adaletimize engel olursa merhametimizin kurbanı oluruz. Adaletten şaşmadan, merhametimize yenik düşmeden süreci yürütmelidir Türkiye. Bir de içimizde FETÖ'den başka bir de hala Erdoğan'ın kaybetmesi pahasına ülkesinin kaybetmesini aklından, gönlünden geçirenler var. Bu duruma yani başarısız darbe girişimine üzülenler var. Düşmanla ayı amaç birliği yapan bizde yaşasa da zaten bizde değildir. Onları yaşayan ölüler olark görüyoruz. Sizlerin de farkındadır bu milllet anlamadı zannetmeyin.Birbirimize yaklaştıkça aynı olduğumuzu sorunları çözdüğümüzü anladık. Bu ruhu öldürmeyelim.Unutulmamalıdır ki bu ruh öldükçe başka ruhsuzlar uyanacaktır.Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin. Milletimize ve devletimize zeval vermesin.


YORUM EKLE

banner81

banner22

banner21

banner24