Tuncay Sonel Tunceli’den gözyaşları ile uğurlandı

Görev yaptığı şehirlerde halkın sevgisini kazanan Of’un eski kaymakamı Vali Tuncay Sonel, 3 yıldır görev yaptığı Tunceli’den de gözyaşlarıyla uğurlandı.

Tuncay Sonel Tunceli’den gözyaşları ile uğurlandı

Geçen hafta yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Ordu Valiliği görevine atanan Tuncay Sonel, Tunceli’den çocuğundan yaşlısına yöre insanlarının gözyaşları  ve sevgileri ile yüzlerce araçlık konvoyla uğurlandı.

Valilik bahçesinde uğurlamaya gelen çocuklar "Yetim ve öksüzlerin babası Seni Unutmayacağız", "Düzgün Baba Yoldaşın olsun" ve "Yolun Açık Olsun Hayallerimizin Mimarı" yazılı pankartlar açtı. 

Ayrılma töreninde sık sık gözyaşlarını tutamayan Vali Tuncay Sonel, "Birkaç yıl öncesine kadar terörle anılan Tunceli, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize verdiği güçle ve kahraman güvenlik güçlerimizin teröristlerle mücadelesiyle adeta huzur şehri haline geldi. Artık Tunceli eski Tunceli değil. Huzur, Turizm ve Spor Şehri artık. Çok güzel insanlar var burada. Ordu'da bir eviniz bir kardeşiniz var. Allah için biz burayı ve sizleri çok sevdik. Ben burada olan olmayan başta çalışma arkadaşlarımız çok olmak üzere herkese teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun. Çocuklarımıza, gençlerimize, nine ve dedelerimize çok selam söyleyin. Allaha emanet olun" dedi.

Adanalı olan Vali Sonel, 2008 – 2012 yılları arasında Of Kaymakamlığı görevinde bulunmuş, 4 yıllık görev ürecinde sürekli halkın arasında bulunarak Of’un her kesimiyle sıcak ve samimi diyaloglar kurmuştu. 

24 Temmuz 2012 tarihinde Of’a veda eden Vali Sonel, Of Kaymakamlığı önünde düzenlenen uğurlama töreniyle kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından gözyaşlarıyla Of’ta ayrılmıştı.

Of’tan Seydişehir Kaymakamlığı’na atanan Vali Sonel, Bandırma ve Kadıköy Kaymakamlıklarının ardından 2017 yılı Haziran ayında Tunceli Valiliği görevine atanmıştı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2020, 16:34

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24