Oflu Karateci Samet Saylam Türkiye Üçüncüsü

Kocaeli’nde yapılan Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonasında Of Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Samet Saylam Türkiye 3.sü oldu.

Oflu Karateci Samet Saylam Türkiye Üçüncüsü

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Kocaeli'nde düzenlenen Ümit Genç ve 21 Yaşaltı Türkiye Karate Şampiyonasında Of Belediyesi Karate Takımı sporcusu Samet Saylam Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti.

 

Şampiyonaya 47 kg'da Zeynep Yüksel Yaşar, 63 kg’da Muhammet Emin Emer ve 52 kg’da Samet Saylam ile katılan Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü Derneği Karate Takımı, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

 

Önemli bir şampiyonada önemli bir başarı elde ettiklerini belirten Antrenör Salih Doğan şampiyonada başarılı performanslarıyla dikkat çeken sporcularını kutladı. Doğan kendilerine destek olan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na ve kendilerin Kocaeli’nde ağırlayan Cumder Başkanı Yaşar Çakır’a teşekkür etti.

 

Başkan Çakır’dan jest

Şampiyona için Kocaeli’ne giden Karate Takımını karşılayan Cumder Başkanı Yaşar Çakır, şampiyona boyunca takımı yalnız bırakmadı.

 

Körfez Belediyesi’nde görev yapan Çakır, Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığını görevini de yürütüyor.

 

Karate Takımını Gölçük Saral Otel’de ağırlayan Çakır; “Karate takımını burada ağırlamaktan son derece mutlu oldum. İlçe takımı olmamıza rağmen Türkiye genelindeki bir şampiyonada üçüncülük almamız beni daha çok mutlu etti. Karate takımımıza her türlü desteği sağlayan Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na, Dernek Başkanımız Osman Topçuoğlu’na, yönetici Ahmet Korkmaz'a ve sporcularımızın başarılarında en büyük emeği olan Salih Doğan hocamıza teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Takımı otelinde ağırlayan Cem Sarıalioğlu’na da teşekkür eden Çakır; “Takımımızı Gölçük'te ağırlamamda bana en büyük desteği sağlayan yıllar önce ilçemizden ayrılarak Gölçük'e yerleşen çok değerli dostum Cem Sarıalioğlu’na, Sporcularımız ile her akşam ilgilenerek onları yalnız bırakmayan Of-Erenköy'lü okul arkadaşım Müteahhit Bilaç Çakır'a ve Sporcularımızı havaalanından alıp üç gün süre ile bizlere araç tahsis eden ve bizleri makamında kabul ederek sporcularımıza hediye takdim eden Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e ve Gölçük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci'ye teşekkür ederim" dedi.  



Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 8 yıl Önce

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24