Milli Eğitim Bakanlığı 1540 kadrolu işçi alacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde sürekli işçi kadrolarında çalıştırılmak üzere 1540 kadrolu işçi alımı yapılacak. Trabzon’da ise 28 kişi alınacak.

Milli Eğitim Bakanlığı 1540 kadrolu işçi alacak

Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığıyla 1012 engelli işçi ve 528 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 1540 sürekli işçi alacağını duyurdu.

 

17 Eylül’de sona erecek

Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yayımlandı. 7 Eylül’de başlayan başvurular, 17 Eylül’de sona erecek.

 

Temizlik Görevlisi, Aşçı, Ön Muhasebeci, Zabıt Katibi, Muhasebeci, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı, Harita Mühendisi ve Makam Şoförü olmak üzere Trabzon’da 28 kişi işe alınacak.

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adaylar başvuru şartlarında T.C. vatandaşı olmaları, 18 yaşını doldurmuş olmaları, askerliğini yapmış olmaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya melüllük aylığı almamak, arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak, özel kanun ve diğer mevzuattaki şartları taşımak, görevini yapmaya engel bir sağlık engelinin bulunmaması, devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlar ile devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkum olmamak (affa uğramış olsalar dahi), istenilmektedir. 

 

İşe alımlarda deneme süresi 30 gün olacaktır. Başvuru şartlarını taşımayan adaylar ilan ve başvuru sürecinde reddedilecektir. Diğer hususlar yönetmelik mevzuat hükümlerine göre hareket edilecektir. Ayrıca başvuru kılavuzunda belirtilen başvuru özel şartlarını taşımak gerekecektir. 

 

KADRO DAĞILIMI;

DPB'de yayımlanan MEB işçi personel alımında aşçı, temizlikçi, büro memuru, tekniker, teknisyen, makam şoförü, büro işçisi gibi kadrolarda yapılacak.  

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24