Kocaeli’nde Trabzon rüzgârı esiyor

Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri, ziyaretçi akınına uğrarken sadece Trabzonlular değil, ülkenin dört bir yanından çok sayı vatandaş da stantları ziyaret ediyor.

Kocaeli’nde Trabzon rüzgârı esiyor

Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından bu yıl ilk kez organize edilen Trabzon Tanıtım Günleri,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

 

22 Şubat Perşembe günü düzenlenen açılış töreni ile başlayan etkinlik, 25 Şubat Pazar günü sona erecek.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleştirilen açılış törenine Eski Bakan Osman Pepe, Kocaeli Valisi Trabzonlu Hemşerimiz Hüseyin Aksoy, Trabzon Vali Vekili Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Kocaeli ilindeki İlçe Belediye Başkanları, Trabzon’un İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda Trabzonlu hemşerimiz katıldı.

 

Vali Aksoy’un açıkladığı verilere göre 61 bin 800 Trabzonlunun yaşadığı Kocaeli’de Trabzon’un ilçe belediyeleri tarafından açılan stantlarda gurbetteki hemşehriler bir araya gelirken yöresel ve kültürel ürünler de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

 

Of Belediyesi tarafından fuar alanında kurulan stant ise Kocaeli ve çevre illerde yaşayan Oflu vatandaşların akınına uğradı.

 

Standı ziyaret eden çok sayıda hemşerimiz, stantta görevli belediye personellerinden bilgiler alarak, hemşerileriyle hasret gideriyor.

 

Açılış törenine katılan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, gün boyu ziyaretçileri ağırladı.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Trabzonlu Hemşerimiz Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milletvekilleri Salih Cora, Saffet Sancaklı, Sami Çakır,  Kocaeli İlindeki İlçe Belediye Başkanları, Trabzon’un İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş Of standını ziyaret etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24