Trabzonspor Göztepe maçına hazırlanıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lige verilen 3 aylık aranın ardından açılış maçında Göztepe ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor Göztepe maçına hazırlanıyor

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle süper lig maçları 3 aradan sonra 12 Haziran Cuma günü başlıyor.

Açılış maçında 12 Haziran Cuma günü 21.00’de Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde son maçını 15 Mart Pazar günü Başakşehir ile oynayan ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor, 53 puanla liderliğini sürdürüyor. Ligde oynadığı 26 maçta 15 galibiyet ve 8 beraberlik alan Trabzonspor, sadece 3 maçta Sivas, Göztepe ve Denizlispor’a yenilerek sahadan puansız ayrıldı.

Attığı 59 golle ligin en çok gol atan takımı olan Trabzonspor, kalesinde 28 gol gördü. Attığı 19 golle takımını sırtlayan Sörloth, ligde de gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. Ligin 2.yarısında mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik almıştı.

İzmir’de oynayacağı Göztepe maçıyla lige yeniden başlayacak olan Trabzonspor, 16 Haziran’da Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final’inde 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında İstanbul’da Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Alanya deplasmanının ardından sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 30.hafta maçında 5 Temmuz Pazar günü İstanbul’da G.Saray’a konuk olacak.

31.hafta maçında Antalyaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor, 32.haftada deplasmanda Denizlispor’a konuk olacak ve 33.haftada ise sahasında Konyaspor’u konuk edecek. Trabzonspor ligin son maçında deplasmandaki Kayserispor maçıyla ligi noktalayacak.

İki aylık aradan sonra 5 Mayıs’ta hazırlıklara başlayan Trabzonspor, çalışmalarını tesislerinde sürdürüyor. Cuma günü Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde Akyazı Stadyumu’nda oynanan taktiksel ağırlıklı hazırlık maçını Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Cumartesi gününü izinli geçiren Trabzonspor, Pazar günü yapacağı antrenmanla Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 03:42

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24