Müdür Alper taraftar temsilcileriyle buluştu

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesinde taraftar gruplarının temsilcileriyle buluştu.

Müdür Alper taraftar temsilcileriyle buluştu

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, 1 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesinde taraftar gruplarının temsilcileriyle bir araya geldi.

 

Müdür yardımcıları, şube müdürleri ve spor güvenliği şube personelinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantı Emniyet Müdürlüğü’nün Brifing Salonunda yapıldı.

 

Oynanacak olan müsabaka öncesi, esnası ve sonrasında taraftarların sportmenliğe yakışır şekilde davranacağına olan inancının tam olduğunu belirten Müdür Alper; “Herhangi bir durum karşısında ferdi hareket edilmemesi için taraftar grup temsilcilerinin yanına Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü personelinin görevlendirileceği herhangi bir olumsuzluk fark edilmesi halinde hemen görevli personelimizle irtibata geçilmesi gerekiyor. Sosyal medya hesaplarından bilet satan (kara borsa) 150 kişiye işlem yaptık. Ülke olarak da zor dönemden geçtiğimiz bu günlerde birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz gibi, bu müsabaka ve bundan sonraki müsabakalarda da aynı hassasiyetle sağduyulu davranışlar sergilenmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

Taraftar Gruplarının Temsilcileri ise Trabzonspor taraftarına yakışır şekilde takımlarını destekleyeceklerini ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için emniyet personelimize yardımcı olacakları beyan ettiler.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24