İnek beklerken Trabzonspor Başkanı olma hayali kurmuştum

Nuhoğlu Vakfı tarafından Hayrat’ta düzenlenen etkinliklerde konuşan Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, “İnek beklerken Trabzonspor Başkanı olma hayali kurmuştum. Allah da nasip etti” dedi.

İnek beklerken Trabzonspor Başkanı olma hayali kurmuştum

Nuhoğlu Vakfı tarafından Hayrat’ta düzenlenen etkinliklere Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu damga vurdu.

 

Konuşmalar esnasında alana gelen Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktör Halilodzic’i gören vatandaşlar alkış ve tezahüratlarla konuşmaların önüne geçtiler.

 

Hayalim gerçek oldu

Törende konuşan Hacıosmanoğlu; “Hayrat’tan yetişmiş çok sayıda değerimiz var. İşadamı ve bürokraside önemli mevkilerde olan ve ilçemize katkılar veren çok sayıda büyüğümüz var. Aralarında en az okuyan birisi benim. İlkokulu zorla bitirdim. Her sene babamın ricalarıyla öğretmenlerimiz sınıfımızı geçirirlerdi. Hani bazen bizim için çoban diyorlar ya. Doğru diyorlar. İnek beklerken sevdalısı olduğumuz Trabzonspor’a başkanlık hayali kurardım. Allah’a şükürler olsun o hayalim gerçek oldu. Başka bir şey isteseydim belki de o olacaktım. Bu demektir ki ne için mücadele ederseniz Allah size onu nasip eder. Bu sezon güzel bir ekip kurduk. Gemileri yaktık gidiyoruz. İnşallah sizlerin ve milyonlarca Trabzonspor sevdalılarının özlemle beklediği başarılara ulaşacağız. Hocamız da aramızda. Oyuncu arkadaşlarımız da gelecekti ama önemli bir maçımız var. Antremanları nedeniyle hocamızla biz geldik. İnşallah başka bir etkinlikte oyuncu arkadaşlarımız da bizimle birlikte olurlar” ifadelerini kullandı.

 

Teknik Direktör Halilodziç de kısa bir konuşma yaparak taraftarları selamladı. Programın ardından Hacıosmanoğlu ve Halilodziç’e büyük sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar kendileri fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
trab.
trab. - 10 yıl Önce

belli oluyor.

trabzon
trabzon - 10 yıl Önce

belli oluyor.

fatih öztürk
fatih öztürk - 10 yıl Önce

belli olan ne?adam Trabzonspor'un tarihinde görmediği transferleri yaptı.belli olan bu olmalı değilmi?

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24