Hekimoğlu başarısızlığın nedenini açıkladı

Trabzonlu İş adamı Celil Hekimoğlu, Trabzonspor kulübü başkan adayı Muharrem Usta’nın seçimi neden kazanamadığını açıkladı.

Hekimoğlu başarısızlığın nedenini açıkladı

Trabzonspor’un geçen yıl yapılan kongresine Muharrem Usta ile giren Trabzonspor eski yöneticisi ve adı başkan adaylığında geçen iş adamı Celil Hekimoğlu, yine son açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu.

 

Şike konusunda Usta’nın net tavır koyamadığını ve şikeyi hiç konuşmadığını ifade eden Hekimoğlu, şunları kaydetti; “Usta’nın şike konusundaki tavrı nedeniyle yollarımız ayrıldı. Hacıosmanoğlu seçimi kazanmasında ki en büyük argüman şike sürecini çok iyi kullandı. Hacıosmanoğlu, ‘Ya o kupayı alacağım ya da o kupa beni alacak’ dedi ve seçimi kazandı. O, bunları yaparken biz bu konuda hiç bir şey söylemedik. Başkan adayımız Muharrem Usta ısrarla bu konuya hiç girmedi. Bu konuda kamuoyunu tatmin edemedi. Ben de bu konudan rahatsız oldum. Çünkü ortada kazanılmış bir şampiyonluk varken ve kupayı almak bizim boynumuzun borcu iken başkan adayımız bunu seslendiremedi. Bundan dolayı taraftar, camia ve delege tercihini Hacıosmanoğlu’ndan yana kullandı. Ben de delegenin tercihine ciddi saygı duyuyorum.

 

BİR YERDE SIKINTI VAR

Usta o dönem şike konusunda konuşamayarak bir yerde sıkıntı olduğunu gösterdiği. Muharrem beyin politikası da demek buydu. Sonuçta başkan adayımız olduğundan Trabzon’da ekipte yer alan ben ve arkadaşlarım bu konuda ciddi anlamda rencide olduk. Biz Trabzonspor’un haklarını her türlü ortamda savunuruz ancak başkan adayımız şike süreci ile ilgili insanlara güven verici bir söylemde bulunmayınca seçimi kaybetmemiz de normaldi. Bunun için de Usta ile seçimin ardından yönetimsel olarak yollarımız ayrıldı. Ancak Usta, çok başarılı bir iş adamı ve iyi bir Trabzonsporludur, bunu da belirtmek isterim.

Haber: Arif AZAK

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24