BMG’den Bordo Mavi aşıklarına unutulmaz anlar

Bordo Mavi Gönüller “Bordo Mavi Misafir” projesiyle Trabzonspor’un maçını seyretmemiş Trabzonlu olmayan taraftarları Trabzon’da ağırlayarak Trabzonspor maçlarında misafir ediyor.

“Askıda Bilet” kampanyası ile Rizespor, Gaziantepspor ve Adana Demirspor maçlarında 1760 taraftara Trabzonspor maçı izleten Bordo Mavi Gönüller Platformu, “Bordo Mavi Misafir” projesiyle Trabzonspor’un maçını seyretmemiş Trabzonlu olmayan taraftarları Trabzon’da ağırlayarak Trabzonspor maçlarında misafir ediyor.

Trabzonspor sevgisini özne yaparak sosyal sorumluluk projeleri geliştiren Bordo Mavi Gönüller Paltformu, Twitter'daki BMG hesabında “Askıda Bilet” projesi ile Rizespor maçında 808, Gaziantep maçında 632, Adana Demirspor 320 olmak üzere toplamda 1760 bilet aktararak 3 iç saha maçında Trabzonspor’un 100 bin TL’ye yakın gelir elde etmesine sebep olarak stadın doldurulması için de önemli bir destek sağladı.

Bordo Mavi Gönüller kurucu Başkanı Yusuf Ünal, Şampiyonluğa giden Trabzonspor'un stadın doldurulması için lokasyon olarak ilçelerin uzaklığından dolayı stada ulaşım için İlçe belediyelerinin ring seferler düzenlemesi, Trabzon STK'larının bu konu insiyatif alması gerektiğini anlatan bildiri yayınladı.

Askıda bilet projesi 3. haftadan sonra talep gönderenlerin birçoğunun aynı kişi olmasından dolayı amacına ulaştığını söyleyen Yusuf Ünal; Askıda bilet projesini, Bordo Mavi Gönüller olarak insan odaklı ve şampiyonluk öyküsünde yer alacak en özel hikayelerden biri olacak "Bordo Mavi Misafir" adlı projeye çevirdiklerini söyledi.

Böylece Bordo Mavi Gönüller bu proje ile en büyük hayali Trabzon'da maç izlemek olan, daha önce hiç Trabzon'a gelmemiş ve buna hiçbir imkanı olmayan Trabzonspor'luları gidiş dönüş yol masrafları, yeme içme, konaklama, şehirde gezdirme, maç forması ve maç biletini karşılayacak şekilde misafir ederek en büyük hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Bordo mavi gönüller, Adana Demirspor maçında Aksaraylı Fanatik Trabzonspor'lu bir ailenin Kırşehir'de hukuk fakültesi okuyan Ayça Özkaya ve abisini ağırladı. Bu proje TRT’nin dikkatini çekti ve bir sonraki Hatayspor maçında misafir olan Ağrılı Mehmet Tutar'ın hikaye prodüksiyonunu TRT Spor ekibi üstlendi.

Malatyaspor maçına aslen Tokat'lı Manisa'da doğup büyümüş Ailece Trabzonspor'lu olan Mustafa Bakan davet edildi. Mustafa, çocukların stada sokulmadığı söylenmesine rağmen Trabzonspor'a kavuşma hasretinden arkasından çok ağlayan evladı Muhammet Emir'i de yanında getirdi.

Misafirlere maç saatine kadar Trabzon'da çok güzel bir gün yaşatıldı. Misafirler maça giriş yaparken beklenildiği gibi güvenlik görevlileri Muhammet Emir’i stada almadı. Babası ile sevdası Trabzonspor için 1700 km uzaktan gelen küçük Trabzonsporlu Muhammet Emir, Trabzonlu İş İnsanı Adnan Bayram sayesinde Yönetim Protokol Locasında maçı izleyerek unutulmaz bir gün yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2022, 22:04

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Suavi serdar Yazıcı
Suavi serdar Yazıcı - 2 yıl Önce

Başarılar BMG

yaşar sezgin
yaşar sezgin - 2 yıl Önce

harikasınız gözlerim doldu. sizin gibi güzel yürekli insanlar yüzünden trabzonsporlu olmaktan gurur duyuyorum

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24