Trabzon’dan Afrin halkına 3 TIR yardım

Hayrat İnsani Yardım Derneği Trabzon Temsilciliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Afrin halkına Trabzon’dan üç TIR dolusu gıda ve insani yardım malzemesi gönderdi.

Trabzon’dan Afrin halkına 3 TIR yardım

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da toplanan yardımların konulduğu TIR’ları Afrin’e uğurlarken katkı veren kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

 

Başkan Gümrükçüoğlu şunları söyledi: “Afrin’deki sıkıntı içindeki bütün din kardeşlerimize, terör örgütünün zulmünden Afrin halkını kurtarmak için orada bulunan silahlı kuvvetler mensuplarımıza yürekten saygılar, sevgiler ve muhabbetlerimizi gönderiyoruz. Güvenlik güçlerimizin Allah’ın (c.c.) galibiyeti ile terör örgütlerinin tümünü yok edip, oraların gerçek sahipleri olan halka tahsisini sağlayacağına Allah’ın (c.c.) izni ile eminiz. Allah güçlerini kuvvetlerini arttırsın. Trabzon’da Hayrat İnsani Yardım Derneğimizin büyük gayretleri, diğer sivil toplum kuruluşlarımızın katılımları ve Büyükşehir Belediyemizin organizasyonu ile birlikte 3 TIR olmak üzere, Hayrat İnsani Yardım Derneğimizin ülkemiz genelinden 1433, 1434 ve 1435’inci yardım TIR’larını buradan yola koyuyoruz. Gıda ve insani yardım malzemeleri sıkıntı içindeki kardeşlerimize kısa sürede ulaşacaktır. Emek ve katkı veren, gayret gösteren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”

 

Hayrat İnsani Yardım Derneği Karadeniz Temsilcisi Fahrettin Köroğlu ise Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na çalışmalarına olan katkılarından ötürü teşekkür etti. Köroğlu, “Ensar ruhu ile birlikte mazlum ve mağdur Müslüman kardeşlerimizin bir nebzede olsun yaralarını sarmak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek için beyise kapılmamaları için 3 TIR dolusu yardım gönderiyoruz. Orada insanlar çok zor durumda. Evleri yok, gıdaları yok. Onun için biz devletimizin kıymetini bilmeyiz. Mağdurlara el açmalıyız. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımıza bize verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz. İnşallah bu mazlum millet rahata kavuşur, bu sıkıntıları biter, bu tür yardımlar değil de kültürel, eğitimsel yardımlar yapmak nasip olur. Allah (c.c.) yardım yapanlardan devlet büyüklerimizden razı olsun” diye konuştu. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24