TİSKİ’yi Recep Köksal ve Nurettin Tandoğan yönetecek

TİSKİ’nin Genel Müdürlüğü’ne TBB Başkanı O.Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Baş Danışmanı Çaykaralı hemşerimiz Recep Köksal atanırken Genel Müdür Yardımcılığına ise Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Oflu hemşerimiz Nurettin Tandoğan atandı.

TİSKİ’yi Recep Köksal ve Nurettin Tandoğan yönetecek

Trabzon’un Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından kurulan Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ)’nin başına Çaykaralı ve Oflu hemşerilerimiz atandı.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı O.Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Baş Danışmanı Çaykaralı hemşerimiz Recep Köksal TİSKİ’nin Genel Müdürlüğüne atanırken, kapatılan Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olan Oflu hemşerimiz Nurettin Tandoğan ise Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

 

Trabzon’un Büyükşehir Statüsüne kavuşması nedeniyle tüm ilçelerin içme suyu ve alt yapı hizmetlerinin TİSKİ tarafından yürütülecek olması, TİSKİ’nin başına Of ve Çaykaralı iki önemli ismin atanması bölgede sevinçle karşılandı.

 

Recep Köksal Kimdir?

Çaykara’nın Yeşilalan Mahallesi doğumlu olan Recep Köksal, 1995 yılında Trabzon Belediyesi’nde Ziraat Mühendisi olarak göreve başladı. Çeşitli birimlerde görev yapan ve son olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevinde bulunan Köksal, 2009 yılında Trabzon Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Baş Danışmanlığına atanmıştı. Beş yıldır bu görevi yürüten Köksal, Trabzon’un Büyükşehir olmasının ardından kurulan TİSKİ’ye Genel Müdür olarak atandı.

 

Nurettin Tandoğan Kimdir;

1960 yılında Of’un Uğurlu Mahallesi’nde doğan Nurettin Tandoğan, 1980 yılında Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü’nden Ortaöğretim Matematik Öğretmeni olarak mezun oldu. Askerlik hizmetinin ardından eğitimine devam eden Tandoğan, 1987 yılında KTÜ Mühendislik- Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1989 yılında Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürlüğü’nde göreve başladı. 2005 yılında Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan Tandoğan, görev üresi içerisinde Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı ve Enerji Bir-Sen Sendikası Trabzon İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. Tandoğan evli ve üç çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 10 yıl Önce

DEĞERLİ KARDEŞLERİM YENİ ATANMIŞ OLDUĞUNUZ GÖREVLERİNİZDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM.SAĞLIK VE MUTLULUKLAR SAYGILARIMLA.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24