TES-İŞ Trabzon’da Başkan Gündoğdu güven tazeledi

TES-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanlığının 11. Olağan Genel Kurulunda Başkan Cengizhan Gündoğdu güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

TES-İŞ Trabzon’da Başkan Gündoğdu güven tazeledi

TES-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanlığının 11. Olağan Genel Kurulu Trabzon’da yapıldı.

 

Toplantıya Tes-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Şahin, İNTES Genel Sekreteri Necati Ersoy, DSİ 22. Bölge Müdürü Oğuz Kasap, ÇORUH EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, TEİAŞ 14. Bölge Müdürü Sezgin Vural, TES-İŞ Sendikasının Genel Merkez Yöneticileri, 30 Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Trabzon Şube Başkanı Osman Çavuş, ÇORUH EDAŞ Trabzon İl Müdürü Selman Nair ile DSİ, ÇORUH EDAŞ, TEİAŞ İşyerlerinden çok sayıda Kurum Yöneticileri,  Kop-iş Sendikası Şube Sekreteri Fikri Öksüz ile konuklar katıldı.

 

TES-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Kamu İktisadi Teşekküllerinde (KİT) çalışan üyelerimizin, Kurum bünyelerine alınmasının gerçekleşmemesi, rekabeti engelleyebilir, diye çok saçma gerekçelerle geçiştirilmiştir. TEİAŞ, EÜAŞ, İller Bankası gibi, Devletin birçok kuruluşunda önemli işlerde çalışan, Kalifiye, Taşeron personelin, Rekabeti engelleyecekler diye, kurum bünyelerine alınmaması, ancak devleti tanımayan, çözümü sabote etmek isteyen, Devlet idarecilerini yanıltan, kötü niyetli, Bürokratların değerlendirmesi olarak anılacaktır. Zaten bu tip Bürokratlardan, daha sağlıklı bir değerlendirme beklenemezdi. Bu işi düzeltmekte yine devletin en üst makamına kalmıştır. Verilen sözlerin havada kalması için gayret sarf eden bu bozguncular, İnsanların Devleti Yönetenlere, Devletine karşı, güvensizlik ortamının oluşmasına, özellikle zemin hazırlanmışlardır dedi.

 

Tek liste ile gidilen seçimlerde 136 delegenin 126’sı hazır bulundu. Güven tazeleyen Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu’nun listesinde; Şube Sekreteri Ayhan Saka, Şube Mali Sekreteri Munip Koç, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Asım Günay, Şube Eğitim Sekreteri Mustafa Çebi yer aldı.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24