Şampiyon sporcular büyükşehiri ziyaret etti

Bulgaristan ve Hırvatistan’da gerçekleştirilen şampiyonalarda başarılı olan sporcular, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ı makamında ziyaret ettiler.

Şampiyon sporcular büyükşehiri ziyaret etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Bulgaristan ve Hırvatistan’da gerçekleştirilen şampiyonalarda başarılı olan sporcuları makamında ağırladı.

Hırvatistan’da düzenlenen U22 Avrupa Boks Şampiyonası’nda kendi sıkletlerinde bronz madalya kazanan Emir Büyükdağ ve Mehmet Çınar ile Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde düzenlenen U23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Mehtap Gültekin ve Yağmur Çakmak, Trabzon Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulundu.

Ziyarete Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Özgür Kara ve sporcuların antrenörleri de eşlik etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Dereceye giren sporcuları tebrik eden Başkan Vekili Ataman, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak spora ve sporcuya çok önem veriyoruz. Şehrimizin başarılı sporcularının başka kulüplere gitmemeleri noktasında özel çalışmalar yürütüyoruz. Sizler başarı elde ettikçe bizler de hem yönetici hem de şehir olarak mutlu oluyoruz. Kazandığınız başarılar bizlere gurur veriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak genç ve başarılı sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SPORCULARA HEDİYE TAKDİM ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, kendisini ziyaret eden şampiyon sporculara günün anısına altın hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24