Sağlık Müdürü Usta’dan Zorluoğlu’na anlamlı hediye

Trabzon Sağlık İl Müdürü Hakan Usta, pandemiyle yaşam temalı ‘Şifa Eli’ fotoğraf yarışmasında 1’inci olan fotoğrafı Başkan Zorluoğlu’na hediye etti.

Sağlık Müdürü Usta’dan Zorluoğlu’na anlamlı hediye

Trabzon Sağlık İl Müdürü Hakan Usta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Usta, pandemiyle yaşam temalı ‘Şifa Eli’ fotoğraf yarışmasında 1’inci olan fotoğrafı Başkan Zorluoğlu’na hediye etti.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ve İl Sağlık Müdürlüğü Personel Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, dün başlayan yeni normalleşme döneminin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Trabzon’da pandemi ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalardan olumlu geri dönüşler almaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkan Zorluoğlu, el ele vererek bu zorlu sürecin üstesinden geleceklerine inandığını söyledi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ise Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan ilk günden itibaren her alanda büyük destek gördüklerini belirterek her zaman yanlarında olduğu için kendisine teşekkürlerini iletti. Dr. Usta, pandemiyle yaşam temalı ‘Şifa Eli’ fotoğraf yarışmasında 1’inci olan fotoğrafı ziyaretin anısına Başkan Zorluoğlu’na hediye etti.

Aldığı anlamlı hediye nedeniyle memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Zorluoğlu, fotoğrafı çeken ve 1’incilik kazanan Deniz Kalaycı’yı tebrik etti.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2021, 02:22

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24