Saadet Gençliği, 6. ilçe başkanları toplantısında bir araya geldi

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından düzenlenen 6. İlçe Başkanları Toplantısı, İl Başkanları, İl Teşkilat Başkanları ve İlçe Başkanlarının katılımıyla Trabzon’da yapıldı.

Saadet Gençliği, 6. ilçe başkanları toplantısında bir araya geldi

Artvin, Rize, Trabzon, Giresun ve Gümüşhane illeri ile bu illerin yaklaşık 50 ilçe başkanının katılımı ile gerçekleştirilen 6. İlçe Başkanları toplantısı, Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde yapıldı.

 

İki bölümden oluşan toplantının ikinci bölümü Saadet Partisi Trabzon İl Binasında yapılırken, toplantıya Genel Merkez Teşkilat Komisyonu üyesi ve 20. Bölge Başkanı Mehmet Canterzioğlu başkanlık yaptı.

 

Toplantının basına açık bölümünde kısa bir konuşma yapan Canterzioğlu, yaptıkları ilçe başkanları toplantısının Türkiye genelinde 11 bölgeden aynı anda gerçekleştirildiğini bildirerek, "Gençlik Kolları Genel Merkezi olarak bütün Türkiye Genelinde bulunan ilçe başkanlarımızı bir araya getirip onlarla, gerek çalışmaları, gerekse önümüzdeki yerel seçimler hakkında bilgi alışverişinde bulunmaktır." dedi.

 

"İLİM CEHALETİ, SİYASET DE AHMAKLIĞI ORTADAN KALDIRIR"

Gençlik Başkanlarını bir araya getirerek gerek ilimlerini gerekse siyasi bilimlerini artırma düşüncelerinin olduğunu da sözlerine ekleyen Canterzioğlu, "Yapmış olduğumuz bu toplantılar ile ilmi öğretim cehaleti, gerçek siyaseti öğretip ahmaklığı ortadan kaldırmayı düşünüyoruz." diye ifade etti.

 

"BİZİM YENİLGİ DİYE BİR ŞEYİMİZ OLMAZ"

"Bizim davamızda olumsuzluk diye bir şey yoktur" diyen Canterzioğlu, Her Milli Görüşçü dışarıdan gelen bütün olumsuzluklara kulak tıkamalıdır diyerek, "Şuurlu Müslüman'ın yenilgi bir duygusu olmaması gerekir. Çünkü Hak ile Batılın mücadelesi üzerine kurulan bu dünya hayatında her zaman ve her şartta Hak galip gelecektir. Bundan dolayı hiçbir zaman Hakk'ın yanında yer alanlar yenilgiye uğramazlar. Bizler Saadet Partisi olarak yeryüzüne Hak hakim olsun diye mücadele eden teşkilatız. Bunun için bizim yenilgi diye bir şeyimiz olmaz" diye iddia etti.

 

Toplantıya kilometrelerce uzaktan, her türlü olumsuz havaya rağmen katılan ilçe başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini de sözlerine ekleyen Canterzioğlu, "Biz inanıyoruz ki; bu kış mevsimi zorluklarında yeryüzüne Hak hakim olsun düşüncesiyle bu toplantıya katılan ilçe başkanlarımız Cihad mükafatı ile ödüllendirileceklerdir." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Haber-Foto: Fahri Hacıcaferoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24