Panasonıc’ten Trabzon’da bölge eğitim toplantısı

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye; LED aydınlatma ürünleri ile ilgili olarak, iş ortaklarını bilgilendirmek üzere Trabzon’da eğitim toplantısı gerçekleştirecek.

Panasonıc’ten Trabzon’da bölge eğitim toplantısı

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye; anahtar – priz, şalt, sigorta kutuları ve LED aydınlatma ürünleri ile ilgili olarak, iş ortaklarını bilgilendirmek üzere Trabzon’da eğitim toplantısı düzenleyecek.

 

19 Eylül 2019 Perşembe günü saat 17.00’de yapılacak olan toplantı Novotel’de gerçekleştirilecek.

 

Ürünlere yönelik sunumların yapılacağı; avantaj, fırsat ve yeniliklerin paylaşılacağı toplantıya yoğun ilgi bekleniyor.    

 

Panasonic Life Solutions Türkiye’nin bölge eğitim toplantısı, Bayi ve Projelerden Sorumlu Türkiye Satış Müdürü Ercan Kızılkaya’nın yapacağı açılış konuşması ile başlayacak.

 

Program, Kurumsal Marka Yönetimi Genel Müdürü Aysel Özaltınok’un “Kurumsal tanıtım sunumu” ile devam edecek. Sonrasında anahtar-priz, şalt ve LED aydınlatma ürünlerine dair genel bilgiler içeren ürün sunumları gerçekleşecek.

 

Eğitim sonunda Madame Coco, BP, Teknosa, CarrefourSA’larda geçerli olacak hediye çekleri için çekiliş yapılacak. Organizasyon, gala yemeğinin ardından sona erecek. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24