Otogar İnşaatı Hızla Yükseliyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, önem verdiği projeler arasında yer alan yeni otogar alanında incelemelerde bulundu.

Otogar İnşaatı Hızla Yükseliyor

Trabzon halkı tarafından uzun yıllardır yıkılması istenen ve adeta kanayan yara haline gelen otogar, şehre yakışır bir görünüme kavuşuyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni otogar alanında incelemelerde bulunarak, firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Metin Şahin, Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk ve firma yetkilileri eşlik etti.

TRABZON’A YAKIŞIR BİR OTOGAR OLACAK

Projeyle yakından ilgilenen ve çalışmaların gidişatından memnuniyet duyan Başkan Zorluoğlu, “Şehirlerarası Otobüs Terminali, son yıllarda şehrin adeta kanayan yarası haline gelmiş önemli bir sorundu. Mevcut otogar ihtiyacı karşılayamaz hale gelmekle birlikte, görüntü olarak da Trabzon’a yakışmıyordu. Yüklenici firma hızlı ve titiz çalışma gerçekleştiriyor. İnşallah tamamlandığında modern, ihtiyacı karşılayacak ve şehrimize yakışır bir otogarı hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

104 ARAÇLIK OTOPARK YAPILACAK

Yeni otogar projesiyle ilgili de bilgiler veren Başkan Zorluoğlu, “28 araçlık otobüs peronlarını barındıran yeni terminal, vatandaşlarımızın rahat edebilmesi açısından da 104 araçlık özel otoparka sahip olacak. Yaklaşık 5.000 metrekarelik taban alanına oturan yapı içerisinde ulaşım ve hizmet birimlerinin yanı sıra yaklaşık 1.200 metrekarelik kiralanabilir ticari alanlar ve 800 metrekarelik ofis birimleri bulunmaktadır. Bu konuda hemşehrilerimizden de olumlu geri dönüşler alıyoruz ve yeni otogarı sabırsızlıkla beklediklerini dile getiriyorlar” dedi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Siyasi
Siyasi - 2 yıl Önce

Insaellah secimde zorluoğlundan kurtuluruz.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24