KTÜ’de 2.kariyer fuarı düzenleniyor

KTÜ, 22-23 Mart 2016 tarihlerinde KTÜ Merkez Kanuni Kampüsü Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde 2.Kariyer Fuarı düzenliyor.

KTÜ’de 2.kariyer fuarı düzenleniyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Kariyer Merkezi, öğrenciler ve iş yaşamından gelen firmaları buluşturmak amacıyla, 22-23 Mart 2016 tarihlerinde KTÜ Merkez Kanuni Kampüsü Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde 2.Kariyer Fuarı düzenliyor.

 

KTÜ Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kader Şahin yaptığı açıklamada; “Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Kariyer Fuarımıza, HİDROMEK A.Ş., TSM GLOBAL TURKEY, LC WAİKİKİ A.Ş., SİEMENS , KASTAMONU ENTEGRE A.Ş., DENİZBANK , YILDIZ ENTEGRE A.Ş., ALİ OSMAN ULUSOY ŞİRKETLER GRUBU, MİGROS A.Ş., TURKCELL GLOBAL BİLGİ A.Ş., ÇAMSAN ENTEGRE A.Ş., PRO-GE, İNŞAAT MİMARLIK, KOÇTAŞ A.Ş., NETCAD YAZILIM A.Ş., SİLVERLİNE ENDÜSTRİ A.Ş., TEKNOKENT, TARIM VE KIRSAL KAL. DESTEKLEME KURUMU, İŞKUR, TUİK gibi Türkiye’nin önde gelen çok sayıda firması katılacaktır. KTÜ Kariyer Merkezi olarak amacımız, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın istihdam edilme imkânlarını artırabilmek, kariyer planlaması yapmalarına destek olmaktır. Diğer yandan bu etkinliğe katılacak firmalar, öğrencilerimize ve diğer paydaşlara kendilerini tanıtma ve kaliteli insan kaynağını öğrencilik döneminde seçme imkânı bulabileceklerdir” ifadelerini kullandı.

 

KTÜ Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürmene Abdullah Kanca MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cahit Soysal ise yaptığı açıklamada; “Kariyer Fuarımız öğrencilerimize, mezunlarımıza, KTÜ dışından gelen üniversite öğrencilerine ve diğer katılımcılara da açık olacaktır. Tüm öğrencilerimizi 2.Kariyer Fuarımıza bekliyoruz” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24