Karayolları çalışanları Yol İş Sendikasının iftarında buluştu

Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanlığı ve Karayolları 10.Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeği Karayolları 10.Bölge Müdürlüğü çalışanlarını buluşturdu.

Karayolları çalışanları Yol İş Sendikasının iftarında buluştu

Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanlığı ve Karayolları 10.Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Karayolları 10.Bölge Müdürlüğüne bağlı 500'den fazla çalışanı ile birlikte büyük bir aile olarak iftar yaptı.

 

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli'nin ve Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’un  ev sahipliğinde gerçekleşen İftar yemeğine, Karayolları Genel Müdürü Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü Etüt, Proje ve Çevre Daire Başkanı Hüsamettin Kırcı, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Karayolları Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Aşık, Turgay Çolak, Ahmet Şirin, Bakım Başmühendisi Taşkın Öztürk, Yapım Başmühendisi Ömer Güzel, Makine Başmühendisi Metin Kopya, Araştırma Başmühendisi Aytuna Sayın,  Taşınmazlar Başmühendisi Onur Kurt, Trafik Başmühendisi Şenol Dil, Asfalt Üstyapı Başmühendisi Osman Baran, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Kazaz, Muhasebe Şube Müdürü Recep Civil, Trabzon 105. Şube Şefi Hilmi Barutçu, Giresun 104. Şube Şefi Kadiri Altıntaş, Gümüşhane 101. Şube Şefi Murat Atmış, Tüneller Şefi İlhan Bulut ve Sivil Savunma Uzmanı Adnan Akyaz’ın yanı sıra 500’den fazla sendika üyesi katıldı.

 

İftar öncesi davetlilere bir konuşma yapan Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli “Yemeğe katılan Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu’na teşekkür edip, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, bölgemizde 504 taşeron işçi arkadaşımız kadro almış ve karayollarının yaşamasını ve kadro alan işçi arkadaşlarımızın da güvenli çalışması sağlanmıştır. Temennimiz Ülkemiz gündeminde olan bu taşeron sisteminin kadro ile sonuçlanmasıdır. Taşeron işçisi arkadaşlarımızın kadro almasında verdiğimiz mücadelede bizlere desteğini esirgemeyen bugünde iftarımızda bizimle birlikte olan Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu'na, Karayolları Yöneticilerine ve bütün katılımcılara teşekkür ediyorum.

Geçtiğimiz günlerde kaza sonucu helikopterde vefat eden Aydoğan paşamız çatışma esnasında kendi bulunduğu yerin bombalanmasını nasıl talep etmiş ve hayatını hiçe sayarak karar vermişse bizlerde Karayolcular olarak bu vatana layık olmamız için çalışacağız ve üretip işimize ekmeğimize sahip çıkacağız. 15 Temmuzda nasıl vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmışsak bizlere görev düştüğü her zaman Devletimizin yanında olduk ve olacağız.

Vatanımız için hayatlarını feda eden askerlerimize ve polislerimize bütün güvenlik güçlerimize iş kazalarında hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum. Aileleriniz ile birlikte bayramınızı kutluyorum Allah’a emanet olun” dedi.

 

Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu ise yaptığı konuşmada iftar yemeğinde katkısı bulunanlara teşekkür ederek Karayolları camiasının önemine vurgu yaptı.

Karayolları Bölge Müdürü Selahattin BAYRAMÇAVUŞ ise iftar öncesi yaptığı konuşmada "Çalışan arkadaşlarımızla hep birlikte iftar açtık. Karayolları camiamızın gücünü bir kez daha bu coşkulu kalabalığa baktıkça görüyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle birlikte hayırlı Ramazanlar ve mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24