Hüseyin Türker mezarı başında anıldı

Koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker, vefatının 1.yılında mezarı başında anıldı.

Hüseyin Türker mezarı başında anıldı

Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker, mezarı başında anıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da katıldığı anma töreninde duygusal anlar yaşandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde uzun yıllar daire başkanlığı görevini yürüten ve koronavirüse yakalanması sonucu yaşama veda eden Hüseyin Türker, vefatının 1’inci yılında mezarı başında anıldı. Çalışkanlığı ve insanlarla kurduğu sıcak ilişkilerle adından söz ettiren Türker’i ölüm yıl dönümünde sevenleri yalnız bırakmadı. Anma törenine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.

KENTİMİZE BÜYÜK KATKILARI OLDU

Okunan Yasin-i Şerif ve duaların ardından kısa bir anma konuşması yapan Başkan Zorluoğlu, "Hüseyin kardeşimizin ani bir şekilde aramızdan ayrılması hepimizi üzüntüye boğdu. Yıllarca Trabzon'a hizmet etme imkanı buldu ve kentimize büyük katkıları oldu. Yeri doldurulamayacak bir dostumuzdu. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine tekrardan başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2021, 16:30

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24