Hüseyin Türker koronaya yenik düştü

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker yakalandığı koronavirüs hastalığına yenik düşerek vefat etti.

Hüseyin Türker koronaya yenik düştü

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hüseyin Türker’in cenazesi Sürmene Çamburnu Mahallesi Yalı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Türker’in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker’in vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süre önce yoğun bakım servisine alınan Daire Başkanımız Hüseyin Türker, maalesef doktorlarımızın tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Şehrimize İl Özel İdaresi döneminden itibaren uzun yıllar hizmet eden, Büyükşehir Belediyesinde daire başkanlığı yaptığı süre boyunca da hem çalışkanlığı hem de insanlarla kurduğu sıcak ilişkilerle adından söz ettiren çalışma arkadaşımız Türker’in ölümü, bizleri derinden yaraladı. Kendisi sadece yöneticiliği ile değil, insani özellikleri ile de çok değerli bir insandı. Büyükşehir Belediyesi olarak çok sevdiğimiz önemli bir değerimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili Daire Başkanımız Hüseyin Türker’e Allah’tan rahmet; başta kederli ailesi olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24