Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Zorluoğlu’na tebrik ziyareti

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Zorluoğlu’na tebrik ziyareti

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimin ardından Ersen Veda Küçük başkanlığındaki yeni yönetim kurulunu seçen Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, aynı hafta içerisinde belediye başkanlığı görevine başlayan Zorluoğlu’nu tebrik etmek ve yeni yönetimi tanıtmak amacıyla tarihi belediye binasında başkan Zorluoğlu ile bir araya geldi.

 

Konuklarını makamında ağırlayan Zorluoğlu, hemen hemen aynı günlerde göreve geldiklerini söylediği Başkan Küçük ve yönetimine, nazik ziyaretleri için teşekkürlerini bildirdi. Zorluoğlu, bugüne kadar üstlendiği farklı görevlerde, basınla sürekli yakın mesai içerisinde, karşılıklı iyi niyet ve anlayış çerçevesinde ilişkiler yürüttüğünü, Trabzon’da da aynı yaklaşımı takip edeceğini ifade etti.

 

Cemiyetle alakalı belediyenin yetki alanına giren sorunlarını aktardıkları Başkan Zorluoğlu’na yeni görevinde başarı ve kolaylık dileyen Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Veda Küçük ve cemiyet yöneticileri de ilerleyen dönemde yürütecekleri çeşitli projeler için belediyeden de destek beklediklerini dile getirdi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24