DKBB Belediyecileri Uzungöl’de buluşturdu

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, Uzungöl’de düzenlediği eğitim semineri ile belediye çalışanlarını 1870 rakımlı Yente Yaylası’nda buluşturdu.

DKBB Belediyecileri Uzungöl’de buluşturdu

Merkezi Trabzon’da bulunan ve Trabzon’un yanı sıra Artvin, Rize, Giresun Ordu, Gümüşhane ve Bayburt illerinde bulunan belediyelerin üye olduğu Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, Uzungöl Yente Yaylası’nda düzenlediği seminerle belediye çalışanlarına ihale mevzuatı konusunda eğitim verdi.

 

1870 rakımlı Yaylada doğa ortamında bulunan Fettahoğlu Otelde düzenlenen ve 3 gün devam eden seminere üye belediyelerden 67 çalışan katıldı.

 

4734 sayılı Kamu İhale Kanununda yapılan son değişikliklerin ve özellikle mal ve hizmet alımı ihalelerinde dikkat edilmesi gereken konuların ele alındığı seminere İçişleri Bakanlığı İç Denetçiler Başkanı Tahir Tekin ile Kamu İhale Kurumu Kamu İhale Uzmanı Dr. Nazım Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.

 

Seminerle bir yandan eğitim alan belediye çalışanları bir yandan da karlı dağların kartpostallık manzaralarını fotoğraflayarak doğal güzellikleri ölümsüzleştirdiler.

 

Seminerin son gününe TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal da katılarak Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreter Mehmet Şentürk’ten seminer hakkında bilgi aldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24