DKBB Başkanları Rize’de buluşturdu

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği ile Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen “İstişare ve Dayanışma Toplantısı” bölge belediye başkanlarını Rize’de buluşturdu.

DKBB Başkanları Rize’de buluşturdu

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) ile Türkiye Belediyeler Birliği  (TBB) işbirliğinde belediye başkanlarına yönelik olarak düzenlenen “İstişare ve Dayanışma Toplantısı” Rize’de yapıldı.

 

Ramada Otel’de düzenlenen programın açılış konuşmaları Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ve Rize Belediye Başkanı ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkan Vekili Rahmi Metin tarafından yapıldı.

 

Birlik Genel Sekreteri Şentürk, Birlik Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun selamlarını ilettikten sonra, organizasyonun gerçekleşmesi için destek olan Türkiye Belediyeler Birliği yetkilileri ile emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra Birlik faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

 

Rize Belediye Başkanı ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkan Vekili Rahmi Metin;
“Şehrimizde düzenlenen toplantıya, yoğun iş temponuz arasında böyle verimli geçeceğine inandığımız toplantıya katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Birliğin faaliyetlerine her zaman destek vermekten yanayız. Bundan sonrada yapılacak olan çalışmalarda buluşmak dileğiyle” dedi.

 

Programda “Liderlik ve Ekip Çalışması” konusunda eğitimci konuşmacı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Bozdoğan, başkanlara bilgiler verdi.

 

“Etkili İletişim Becerileri” konusunda ise Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem Taşdemir tarafından  sunum yapıldı.

 

Toplantının ikinci gününde; “Başkan, Meclis-Encümen Görev, Yetki ve Sorumluluklar” konusunda TBB Destek Hizmetleri Müdürü eğitimci konuşmacı Halil İbrahim Azak tarafından sunum yapıldı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24