Davut Çakır’dan 17 ilçe teşkilatına ziyaret

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Oflu hemşerimiz Davut Çakır, iki günde Trabzon’un 17 ilçesini ziyaret ederek teşkilatlarla buluştu.

Davut Çakır’dan 17 ilçe teşkilatına ziyaret

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oflu hemşerimiz Davut Çakır, teşkilatları ziyaret ediyor.

 

12 Kasım Pazartesi günü ada adaylığını açıklayan Çakır, vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başladı.

 

Hafta sonu yapılacak olan temayül öncesinde teşkilatlarla buluşan Çakır, iki günde 17 ilçeyi dolaştı.

 

Maçka’dan başladığı ziyaret programı kapsamında ilk gün Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Düzköy ilçelerini ziyaret eden Çakır, ikinci gün ziyaretlerine ise Çaykara’dan başladı. Çaykara’nın ardından Dernekpazarı, Of, Hayrat, Sürmene, Köprübaşı, Araklı, Arsin ve Yomra ilçelerini ziyaret etti.

 

Ziyaretlerde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Çakır, partililere başkanlığı döneminde yapmayı planladığı projeler hakkında bilgiler verdi.

 

25 yıllık tecrübem var

Belediyecilikte 25 yıllık tecrübesi olduğunu ifade eden Çakır, belediyecilikte vizyon projelere imza attığını ifade etti.

 

Çakır, “Belediyecilikte en önemli işlerden birisi ölçek ve önceliktir. Şehrin önceliği ve şehrin önceliğine göre projeler yapmaktır" dedi.

 

Çakır, “Belediyeciliğim döneminde Pendik ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde imar ve proje tecrübelerim var. Hayata geçirilen Maltepe Bölge Parkı, Yenikapı Meydan,  İTEP, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı, Uluslararası Kongre ve Ticaret Merkezi, Pendik Yat Limanı, Yunus Emre, Mehmet Akif Ersoy, Neyzen Tevfik Kültür Merkezi’nin projelendirme ihale ve yapım çalışmalarını gerçekleştirdim. Aldığım görevlerin ardından Trabzon’un Büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte 2014 yerel seçimlerinin ardından Trabzon’da Genel Sekreter olarak atanarak bu görevi yürüttüm. 25 yıllık belediye tecrübemi şimdi de belediye başkanı olarak sürdürüp doğup büyüdüğüm şehrime daha iyi hizmet etmek istiyorum. Bunun için de sizlerin destek ve dualarını bekliyorum” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24