Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Zorluoğlu’na Ödül

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 64,61’lik oy oranıyla büyükşehir belediyeleri arasında 5. sırayı elde eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından plaketle ödüllendirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Zorluoğlu’na Ödül

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ankara Kızılcahamam’da katıldığı AK Parti’nin 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapanış programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül aldı.

 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde en fazla oyu alan ilk beş sıradaki büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, ödüle layık görülürken, Başkan Zorluoğlu da 64,61’lik oy oranıyla büyükşehir belediyeleri arasında 5. sırayı elde etmesi dolayısıyla ödüllendirildi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 26-27-28 Nisan tarihlerinde Kızılcahamam’da düzenlediği kampta, 31 Mart seçimi ve önümüzdeki dönem yol haritasını ele almak üzere büyükşehir belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

 

Üç gün süren kampta, ulusal ve uluslararası siyasete ilişkin gelişmelere de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyeciliğin AK Parti’nin uzmanlık alanı olduğunu belirterek, belediye başkanlarına halkla iç içe olmaları başta olmak üzere önemli talimatlar verdi.

 

Kamp esnasında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile de özel bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarı için bir kez daha tebrik ettiği Başkan Zorluoğlu’ndan seçim sonrası süreçte belediye bünyesindeki çalışmaları ile ilgili de bilgi aldı.

 

Görüşmede Trabzon’un vizyon projeleri olan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırım adası, Değirmendere dönüşüm çalışmaları, sahil düzenlemeleri ve Gülcemal Projesi’nin yanı sıra, kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak hafif raylı sistem, Kanuni Bulvarı ve bağlantı yolları ile şehir hastanesi gibi Trabzon için büyük önem arz eden projeler de ele alındı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24