Çakır, TÜRSAB Doğu Karadeniz YTK Başkanı Adayı

TÜRSAB Doğu Karadeniz YTK yönetim kurulu üyesi Oflu hemşerimiz Gökhan Çakır, 2 Ağustos’ta yapılacak TÜRSAB Doğu Karadeniz YTK Başkanlığına aday oldu.

Çakır, TÜRSAB Doğu Karadeniz YTK Başkanı Adayı

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz YTK yönetim kurulu üyesi Oflu hemşerimiz Gökhan Çakır, TURSAB’ın Doğu Karadeniz YTK Başkanlığı için aday oldu.

 

Bölgemiz adına daha önemli çalışmalar yapabileceğine inandığı için aday olduğunu belirten Çakır; “TURSAB Doğu Karadeniz yöre temsil kurulu başkanlık seçimine, yönetimimle birlikte aday olduğumu sizlerle paylaşmanın gururunu yaşamaktayım. Bilindiği üzere 2016-2018 yılları arasında TURSAB Doğu Karadeniz YTK yönetim kurulu üyesi olarak halen görev yapmaktayım. Görev sürecim boyunca bölgemizin birçok sorunları ve eksiklerinin olduğu bilincindeydik ve bütün bunlarla ilgili mümkün mertebe elimizden geldiğince çalışma ve düzeltme gayreti içerisinde bulunduk. Adaylığım sonucunda da bu değerli göreve layık görüldüğümde, yönetimimle birlikte bölgemiz adına daha önemli çalışmalar yapabileceğimize inanıyoruz.

 

TURSAB’ın amacı seyahat acenteliği mesleğinin ve faaliyet alanının temeli olan Türk Turizm sektörünün gelişimine katkı sağlamaktadır. Hepimizin bildiği gibi turizm global bir sektördür ve gerek ülkemiz gerekse bölgemiz için ekonomik kalkınmada büyük rol oynayan stratejik bir endüstridir. Amaçlarımız, Seyahat Acenteciliği mesleğinin disiplinini sağlamak, mesleğimizin gelişimini sağlayacak faaliyetler ve acentelerimizin karşılaştığı sorunların çözümü yönünde çalışmalar yapmak, bölgemizde yaşanan gelişmeler ve tüm bunlarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek ve ilgili mercilerin dikkatine sunmak ve tüm bunları yaparken de bölgemizin kültürünü, tarihini, coğrafyasını, değerlerini ve güzelliklerini Türkiye’ye ve Uluslararası arenaya en iyi şekilde yansıtmaktadır. Bu bağlamda da bizlere düşen ise hep birlikte heyecanla, gururla, eşit bir şekilde tüm meslektaşlarımızın deneyimlerinden güçlü bir YTK ortaya koyarak mesleğimiz ve bölgemiz adına en doğru karalar vermek ve güçlü adımlar atmaktır.

    

Bu vesile ile 2 Ağustos 2018 tarihindeki TURSAB Doğu Karadeniz yöre temsil kurulu seçimlerinde tüm meslektaşlarımın samimiyetle, gönülden desteklerini bekler, saygı ve sevgilerimi sunarım.

 

TURSAB Doğu Karadeniz YTK

Başkan Adayı

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24