Büyükşehirin Kadir Gecesi Programına yoğun ilgi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadir Gecesi’ne özel olarak düzenlenen "100'lerce Hatim 1000'lerce Dua” programına Trabzon halkının ilgisi yoğun oldu.

Büyükşehirin Kadir Gecesi Programına yoğun ilgi

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Kadir Gecesi’ne özel olarak organize ettiği ve Ortahisar ilçesindeki İskenderpaşa Camisi’nde düzenlenen "100'lerce Hatim 1000'lerce Dua” programına, geceyi ibadetle geçirmek isteyen Trabzon halkı tarafından yoğun ilgi gösterildi.

 

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Güney Afrika 1.'si Hafız Sanaullah Habib'in Kur'an tilavetinin yanı sıra, "100'lerce Hatim 1000'lerce Dua" sloganından yola çıkılarak yapılan hatim duasında ellerini semaya açan kalabalık cemaat, 'bin aydan daha hayırlı' olarak bildirilen Kadir Gecesi’ni hakkıyla ihya etmeye çalıştı.

 

İftar sonrası başlayan ve cami içerisine sığmayan cemaatin açık havada kıldığı teravih namazına kadar süren programa, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda cemaate, Trabzon Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından tatlı ve şerbet ikramında bulunuldu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24