Büyükşehir’den öğrencilere rehberlik desteği

Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı ‘Üniversite Hazırlık Kursu’nda öğrenim gören öğrencilere danışmanlık ve rehberlik hizmeti verildi.

Büyükşehir’den öğrencilere rehberlik desteği

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, ‘Üniversite Hazırlık Kursu’nda öğrenim gören öğrencilerin gerek sınavlara en iyi şekilde hazırlanmaları gerekse de sınav sonrası en doğru tercihleri yapabilmeleri adına çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ve Akşam Sanat Okulu iş birliğinde öğrencilere yönelik danışmanlık ve rehberlik eğitimi düzenlendi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimde, öğrenciler sınav sonrası dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirildi.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Eğitmen Mehmet Özdemir tarafından verilen rehberlik ve danışmanlık eğitiminde öğrenciler sınav sürecinde ve sınav sonrasında yapmaları gerekenler noktasında faydalı bilgiler elde etti. Belirli aralıklarla devam edecek eğitimlerden memnuniyet duyduklarını belirten öğrenciler, Büyükşehir Belediyesinin her anlamda yanlarında olduğunu belirttiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da zaman zaman dershanelerini ziyaret ettiğini dile getiren öğrenciler, “Diğer dershanelerden hiçbir eksiğimiz yok. Aldığımız eğitimlerden çok memnunuz. Bizlere bu imkânları sunan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2022, 19:18

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24