Büyükşehir alt yapı çalışmalarını tam gaz sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, büyük önem verdiği altyapı çalışmalarını anbean takip etmeye devam ediyor.

Büyükşehir alt yapı çalışmalarını tam gaz sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yapımı tamamlanan ve devam eden altyapı çalışmaları ile yürütülen projeleri, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve daire başkanları ile birlikte yerinde inceledi.

TRABZON İÇİN BÜYÜK BİR YATIRIM BAŞLATTIK

Yürütülen çalışmalarla ilgili AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanına bilgi veren Başkan Zorluoğlu, Trabzon için büyük bir yatırım başlattıklarını belirterek, “Daha önceden yağmur yağdığında Beşirli bölgemizi su basıyordu. Şimdi yaptığımız altyapı çalışmalarından sonra bu iş bütünüyle ortadan kalktı. 15 kilometre telekomünikasyon altyapısı yaptık. Bir daha hiçbir şekilde burayı kazmıyoruz. Beş çalışmayı bir arada yaptık. Doğal gaz, yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon ve telekomünikasyon altyapısı tamamlandı. Burada yaptığımız çalışmalarda kaldırımlar, korkuluklar hepsi yenilendi. Asfalt ile hepsi ortaya çıkacak. Bu yolların çizgilerini de çizeceğiz. Bir taraftan altyapıyı yapıyoruz, iş bittikten sonra da üst yapıyı yeniliyoruz. Bunun dışında sahil dolgusu ile ilgili de çalışmamız devam ediyor. Vekillerimize ve İl Başkanımıza çalışmalarımıza olan ilgileri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

BALTA: VATANDAŞ OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yapılan çalışmaları değerlendiren Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise, “Ben burada siyasi olarak konuşmuyorum. Burada belediye başkanımızın düşüncesi şu, cila ve makyajla gitmeyelim, halkımıza sağlıklı su içirelim. Altyapı yapmak çok zordur, çok tepki alırsın. Şimdi hem su altyapısı yapılıyor hem de eksikler görülüyor ve bunların hepsi tamamlanıyor. Bu çalışma 50 yıllık bir çalışmadır. Biz oy alalım diye yapmıyoruz bu çalışmaları. Gerçekten Başkanımız Sayın Zorluoğlu’na ve ekibine bir milletvekili olarak değil vatandaş olarak teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

EYÜBOĞLU: YENİDEN ŞEHİRLEŞİYORUZ

1 Nolu Beşirli Mahalle Muhtarı Muhittin Eyüboğlu ise “Trabzon’da yapılan bu çalışma yeniden şehirleştiğimizi gösterdi. Trabzon’un her yerinde çalışmalar devam ediyor. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Şimdi altyapı bitti, üstyapıya geçiyoruz. Burası harika olacak” dedi.

İNCELEMELERİNİ SÜRDÜRDÜLER

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, daha sonra Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora ve İl Başkanı Sezgin Mumcu ile birlikte Uzun Sokak, Kunduracılar, Maraş, Gazipaşa, İskele caddelerinde yürütülen çalışmalar ile İskenderpaşa Otoparkı projesini yerinde incelediler.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24