Bize Kıbrıs da Trabzon

Uluslararası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür ve Spor Festivali’nde TBB üyesi başkanları havalimanında karşılayan vatandaşlar, “Bize her yer Trabzon” sloganı attılar.

Bize Kıbrıs da Trabzon

Uluslararası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür ve Spor Festivali’nde adeta Trabzon rüzgarı esti.

Aralarında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da bulunduğu Türkiye Belediyeler Birliği üyesi başkanları havalimanında karşılayan vatandaşlar, “Bize her yer Trabzon” sloganı attılar.

Uluslararası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür ve Spor Festivali kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği üyesi başkanlarla Kıbrıs’a giden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu KKTC Karadeniz Kültür Derneği üyeleri ve çok sayıda hemşehrimiz karşıladı.

KIBRIS’TA EV SAHİBİMİZ MURAT BAŞKAN

Memleket hasreti çeken hemşehrilerimiz, belediye başkanlarını horon gösterisi ve “Bize her yer Trabzon” sloganları ile karşılayarak hasret giderdiler. Türkiye Belediyeler Birliği üyesi başkanlar şaşkınlıklarını gizleyemeyerek, “Bir an kendimizi Trabzon’da zannettik. O yüzden Kıbrıs’ta ev sahibimiz Murat Başkandır” ifadelerini kullandılar.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR’İN STANDINA YOĞUN İLGİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kurduğu standa yoğun ilgi gösteren Kıbrıslı vatandaşlar, Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı programda birtakım müjdeler de açıklanacak.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2021, 01:12

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24