Başkan Zorluoğlu’ndan Müsiad Genel Başkanı Kaan’a ziyaret

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve MÜSİAD Trabzon üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

Başkan Zorluoğlu’ndan Müsiad Genel Başkanı Kaan’a ziyaret

Trabzon’da yapılan çalışmaların değerlendirildiği kahvaltılı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve dernek üyeleri katıldı.

BİRBİRİMİZE DESTEK VERMELİYİZ

MÜSİAD ile her zaman istişare içerisinde olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Güzel bir cuma gününde sizlerle bir araya gelmekten ve şehrimizin meselelerini konuşma imkanı bulmaktan memnuniyet duyuyorum. Pandeminin ulusal ve küresel etkilerini hepimiz yakından takip ediyoruz. Her şehrin, her ülkenin kendi dinamikleriyle beraber pandeminin olumsuz etkilerini minimize etmek ve krizlerden fırsatlar üretme noktasında yapması gereken şeyler var. Bizler de Büyükşehir Belediyemiz, ilgili kurumlarımız, meslek kuruluşlarımız, STK’larla birlikte Trabzon’umuzu nasıl daha ileriye taşıyabiliriz, salgının olumsuz etkilerini nasıl tersine çevirebiliriz hususlarında hassasiyetle çalışmalı ve birbirimize destek vermeliyiz” dedi.

KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

MÜSİAD’la zaman zaman bir araya geldiklerini de dile getiren Başkan Zorluoğlu “Neler yapabiliriz, hangi projeleri hayata geçirebiliriz noktasında değerlendirmelerde bulunuyoruz. Ortaklaşa yaptığımız ‘Karavan Projesi’ istişarelerimizin somutlaşmış örneklerinden bir tanesidir. O projede epey bir mesafe katettik. Önümüzdeki günlerde çalışmamızı biraz daha geliştirerek Trabzon’umuzu bu manada önemli merkezlerden biri haline getirmek istiyoruz. Sadece denizin kenarında değil iç kesimlerde de uygun alanlar tespit ederek şehrimizi karavan turizmiyle tanıştırmak ve ilerleyen dönemlerde daha yaygın şekilde gelir getirecek önemli bir turizm aktivitesi olarak uygulamak istiyoruz. MÜSİAD ile Büyükşehir Belediyesi arasında hem güzel bir iş birliği hem de çok güzel bir dostluk kardeşlik ilişkisi var. Bunu da memnuniyetle ifade etmek istiyorum. Kapımız tüm MÜSİAD üyelerine sonuna kadar açıktır” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24