Başkan Gümrükçüoğlu, kar mücadele ekiplerini ziyaret etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon il genelindeki kar mücadelesi çalışmalarının yürütüldüğü kar mücadelesi koordinasyon merkezindeki çalışanlara pide ikram etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, kar mücadele ekiplerini ziyaret etti
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon il genelindeki kar mücadelesi çalışmalarının yürütüldüğü kar mücadelesi koordinasyon merkezini ziyaret ederek mesai arkadaşlarına pide ikramında bulundu.

 

Kar mücadelesini sürdüren mesai arkadaşlarına fedakârca gerçekleştirmiş oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un son yılların en ciddi kar yağışıyla karşı karşıya olduğunu ifade ederken, “Trabzon’a, Trabzonluya hizmet için fedakârca çalışan, gecesini gündüzüne katan siz değerli çalışma arkadaşlarıma Trabzon halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Kar mücadelesi protokolü çerçevesinde Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız son derece koordineli şekilde çalışıyoruz. Şehrimizde kar yağışı devam ediyor. Buna rağmen ana arterleri, hastane yollarını, yurt yollarını açık tutmayı başaran, Trabzon’un neresinde olursa olsun hastalarımızı alıp ilgili sağlık merkezlerine ulaştıran sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

 

Ziyaretinde kar yağışının halen devam ettiğine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Bir mahallemizin yolunu ulaşıma açtığımızda kısa sürede o yolumuz tekrar kapanmasına rağmen mücadelemizi sürdürüyoruz. İnşallah kar yağışının sona ermesinin ardından tüm mahalle yollarımızı ulaşıma açmak için çok ciddi bir çalışma içinde olacağız. Ben mesai arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24