Artvinliler Derneği’nden Kaymakam Arslan’a veda gecesi

Trabzon Artvinliler Derneği Trabzon’da görev yapan ve tayinleri çıkan Artvinli Kaymakamlar için bir veda gecesi düzenledi.

Artvinliler Derneği’nden Kaymakam Arslan’a veda gecesi

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, Trabzon’da görev yapan ve tayinleri çıkan Artvinli Kaymakamlar için bir veda gecesi düzenledi.

 

Muğla’nın Milas İlçesine tayini çıkan Of Kaymakamı Eren Arslan ile Kastamonu’nun Tosya ilçesine tayini çıkan Maçka kaymakamı Deniz Pişkin onuruna verilen yemeğe Dernek Yöneticileri ile Kaymakamlar katıldı.

 

İKİ YİĞİT HEMŞERİMİZİ UĞURLUYORUZ

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi hem Eren Arslan’ın hem de Deniz Pişkin’in görev yaptıkları süre içinde önemli başarılara imza atıklarını belirterek “İki güzel insan iki yiğit yürekli hemşerimize yeni görev yerinde başarılar diliyorum” diyerek plaket takdim etti.

 

Arslan ve Pişkin hemşerilerinin bu anlamlı jestlerine teşekkür ederek geceden dolayı gurur duyduklarını ifade ettiler.

 

ARSLAN MİLAS’A PİŞKİN’İN TOSYA’YA

Artvin Şavşat doğumlu olan Of Kaymakamı Eren Arslan’ın tayini Muğla’nın Milas ilçesine, Artvin Ardanuç doğumlu olan Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin’in tayini ise Kastamonu’nun Tosya ilçesine çıktı.

 

Eren Arslan 4 yılı aşkın süre yakın hizmet verdiği Of’ta vatandaşın büyük sevgisini kazanırken, 15 ay gibi kısa sürede Maçka’da iz bırakan Deniz Pişkin de gönüllerdeki yerini aldı.


Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24