Araklı’da hasar tespit çalışmaları masaya yatırıldı

Araklı’da yaşanan sel felaketinin ardından Çamlıktepe Mahallesi’nde oluşturulan Mobil Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi'nde Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu’nun katılımlarıyla koordinasyon toplantısı yapıldı.

Araklı’da hasar tespit çalışmaları masaya yatırıldı

Araklı’da yaşanan sel felaketinin ardından Çamlıktepe Mahallesi’nde oluşturulan Mobil Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi'nde afette yaşanan hasar ve yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da katıldı.

 

Bölgede yaşanan doğal afet sonuçlarının masaya yatırıldığı toplantıda, ilgili kurum yetkilileriyle birlikte halen süren kayıp arama çalışmaları, zarar tespitine yönelik faaliyetler ve bölgede alınacak diğer tedbirler ele alındı.

 

AFAD başta olmak üzere, bölgede çalışma yürüten kurum yetkililerinin katılımcılara çalışmaları hakkında detaylı bilgilendirme yaptığı toplantının ardından, Vali Ustaoğlu, Başkan Zorluoğlu ve Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ile diğer yetkililer afet alanında incelemelerde bulundu.

 

Temasları sırasında karşılaştığı mahalle sakinlerine; geçmiş olsun dileklerini ve yaralarını sarmak adına üzerlerine düşeni yapma gayreti içerisinde olduklarını bildiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sahada çalışmalarını sürdüren büyükşehir belediyesi ve TİSKİ personeliyle de bir araya gelerek son durum hakkında bilgi aldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24