Aksoy’dan AKS İnşaat çalışanlarına iftar

Trabzon’un başarılı iş adamlarından AKS Grup İnşaat’ın CEO’su Emre Aksoy, Kadir Gecesi’nde çalışanlarına ve eşlerine iftar yemeği verdi.

Aksoy’dan AKS İnşaat çalışanlarına iftar

AKS Grup İnşaat’ın CEO’su Emre Aksoy, Kadir Gecesi’nde çalışanlarını ailece iftarda ağırladı.

 

Aksoy’un sahibi olduğu Sandal Otel’in havuz başında düzenlenen iftara AKS Grup çalışanlarının yanı sıra çok sayıda iş adamı da katıldı.

 

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı yemekte konuşan Emre Aksoy, birlik, beraberlik mesajları verdi. Şirket çalışanları ile dayanışma içerisinde olmanın başarıya giden yolda ki en önemli etkenlerden biri olduğunu belirten Aksoy, AKS Grup İnşaat olarak Trabzon’da birçok önemli konut projelerinin altına imza attıklarını, bu projelere her geçen gün yenilerini ekleyerek konut sahibi olmak isteyenlere her konuda rahat edecekleri yaşam alanlarını sunabilmek adına profesyonel bir kadro ile çalıştıklarını belirtti.

 

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde çalışanları ve iş dünyasından arkadaşları ile birlikte iftar açmanın kendisini mutlu ettiğini söyleyen Aksoy, ‘Bu tarz buluşmalar ile var olan birlik ve beraberliğimizi daha da perçinliyor ve yarınlara bir o kadar güçlü adımlarla ilerliyoruz. Kurumsal kimliğimiz bünyesinde çalışan her isim bizim için önemlidir” şeklinde konuştu.

 

Aksoy, iftar davetine katılan herkese şükranlarını ifade etti.

 

Haber-Foto: Arif Azak

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
HEP.
HEP. - 10 yıl Önce

YİNE YEMEK FAKİR VE FUKARA DÜŞÜNÜLMÜYOR.YAZIK.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24