TFF’den Hesap Sormak!

Artık klasik oldu, Trabzonsporlular olarak her hafta sonumuz Türkiye Futbol Federasyonu’na, hakemlere, VAR hakemlerine selam göndermekle geçiyor.

Ne olmuş, penaltıyı vermiş, vermemiş. O pozisyonun öncesinde Antepli oyuncu eliyle topu düzeltip pas veriyor. Ancak o ayağa basma, penaltıdır. Yok iyi niyetli, kötü niyetli ona bakılmaz. Aynı pozisyonda Trabzonsporlu futbolcunun ayağına böyle basılsa, hepimiz penaltının babası diyecektik.

Asıl söylemek istediğim bu değil. Bir maç kazanılır, kaybedilir. Trabzonspor’un iki ay önce şampiyonluğu yediler. Ya da yedirdi, neler oldu bilen var mı? Ben bilmiyorum ne olduğunu.

Sadece Trabzonspor’un şampiyon olamadığını, Avrupa’dan aldığı men ile 200 milyon liradan fazla gelirden olduğunu biliyorum.

Trabzonspor başkanı sayın Ağaoğlu dünkü maçtan sonra ‘Federasyon’a gideceğim, Nihat Özdemir’le konuşacağım’ diyerek, TFF’ye gitmiş. Özdemir yok. İkinci başkan mı, genel sekreter mi biri karşılamış?

Yahu, federasyon başkanıyla görüşünce bütün haksızlıklar son bulacaksa, neden 2 ay önce şampiyonluğu kaybetmeden gidip görüşmedin?

Burada, hesap sormaya gittik gibi bir algı vermek. Başka bir şey değil. Bu şekilde hakemle rve federasyon yaygarası, kötü takım- kötü oyun ve yönetimin kusurlarını da gizler.

Sayın başkanın niyeti gerçekten BAŞKAN gibi BAŞKANLIK yapmaksa, bize geçen sezon Ünal Karaman’ın neden ayrıldığını, Obi Mikel’in durup dururken gidiyorum demesini, Sturridge’nin neden gelip neden gittiğini ve Trabzonspor’un şampiyonluğuna ne olduğunu açıklamanı istiyoruz? Bütün bunların Trabzonspor’a maliyetini söylesin. Avrupa kupalarından neden men alındığını açıklasın. Federasyon binasının önüne kadar gitmesine de gerek yok, sosyal medyadan yazsın, bizim okumamız var.

Bir de şu var; senin hakkın yenmişse TFF Başkanı seni arayıp özür dilesin. O seninle ve yönetiminle görüşmek istesin. Sen ayağına gitme. Canı yanan sensin.

Bir de ayağına gittiğin başkan nerede? Seni karşılamıyor. Telefonuna bile çıkmıyor.

Sahi başkan, seni karşılaşa ona ne diyecektin, söyle de bilelim. Herkes öğrensin.

Bir de TFF’de Trabzonlu üyeler var. Yılmaz Küçükaydın ve Mustafa Hacıkerimoğlu. İkisini de tanırım. Mustafa beyi daha da yakın tanırım. Bu iki isim orada Trabzon kontentajından. Yılmaz bey ayrıca TFF İcra Kurulu’nda. Şimdi geçen sezon giden şampiyonluğun hesabını Trabzonspor camiası ve siz TFF’deki bu iki Trabzonlu üyeye sordunuz mu?

Sormadıysanız, Nihat beye geçen sezon biz neden şampiyon olamadık diye sordunuz mu?

3 taraftar değil binlerce taraftar oraya gider, güzel bir basın açıklaması da yapardı.

Geçmişte yaptı. Keşke böyle yapılsa tüm televizyon kanalları yayınlasa.

Bu yazdıklarımdan başkan gitsin, istifa etsin demiyorum. Trabzonspor BAŞKANI gibi devam etsin

YORUM EKLE

banner81

banner22

banner21

banner24