Ofspor’un renkleri bordo-sarı oldu tepkiler gecikmedi

Of’u 3.ligde temsil eden Ofspor, bordo mavi olan renklerini bordo sarı olarak değiştirdi. Sosyal medyada çok sayıda taraftar sarı renge tepki gösterdi.

Ofspor’un renkleri bordo-sarı oldu tepkiler gecikmedi

Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Ofspor’un bordo-mavi olan renklerinin bordo-sarı olarak değiştirildiğini duyurdu.

Başkan Saral yaptığı açıklamada özetle; “1968 yılında kurulan Ofpor’un kuruluş renkleri bordo ve sarı olarak belirlenmiştir. 1972 yılında 10 yıl ceza alan Ofspor, faaliyetlerine ara vermiştir. Daha sonraki yıllarda kurulan Of Çayspor ve Of Gençlerbirliği, 1992-1993 sezonu öncesinde birleşerek yeniden Ofspor adını almış ve 2.Amatör kümede mücadele etmeye başlamıştır. 1996 yılında profesyonel ligde mücadele edebilmek için Trabzon Beldespor satın alınarak Ofspor’la birleştirilmiştir. Bu birleşme sonucunda bordo sarı olan Ofspor’un renklerine Trabzon Beldespor’un mavi-beyaz renkleri de eklenerek Bordo-Sarı-Mavi-Beyaz renkleri birlikte kullanılmaya başlanmıştır. 2014 yılında şirketleşen Ofspor, Bordo-Mavi renkleri tescil ederek resmi renkleri olarak belirlemiştir. 2020 yılında yapılan kongrede eski renkler olan bordo ve sarı renler yeniden tescil edilerek Ofspor’un renkleri resmi olarak bordo ve sarı olarak belirlenmiştir. İki yıldır resmi olarak açıklanmamasına rağmen maçlara bordo sarı forma ve belirlenen logoyla çıktık. 2022-2023 sezonundan Bordo Sarı renkleri ve güncellenene logoyu kullanacağımızı kamuoyuna ilan ederiz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Saral’ın açıklamasının ardından sosyal medyada yorum paylaşan çok sayıda Oflu, renklerin değişmesine tepki gösterdi. Bazı taraftarlar yeni renkleri olumlu bulurken tepki gösterenlerin ortak notası mavi rengin de resmi renk olarak kullanılmaya devam etmesi yönünde oldu.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adaletli Kaymakam
Adaletli Kaymakam - 2 yıl Önce

Madem Renkler bordo sarı idi Ofspor mağazalarında niye onu satıp parasını kulube vernediniz. Çünkü Devleti ve halkı keriz yerine koyup Ofspor mağazalarında bordo mavi malzeme satıp parasını kılıf uydurup zula ediyordunuz

Şemsettin Özer
Şemsettin Özer - 2 yıl Önce

Tek sorun Bordo Mavi renklerimizmiydi.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24