Ofspor’un gollerinde tek imza; Koray Kurt

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ofspor’un bu sezon rakip filelere gönderdiği 5 golde de Koray Kurt imzası var. Ancak işin ilginç yanı krallık listesinde beş gollü oyuncusu yok.

Spor Toto 2.Ligde mücadele eden Ofspor, bu sezon ligdeki ilk galibiyetini geçen hafta sonu Aydınspor karşısında alarak 3 puanla tanışmıştı. Maçta dikkati çeken en önemli olay ise Ofspor’un 3 golünün de Koray Kurt imzalı olması oldu.

 

Ofspor’da bu sezon iki Koray Kurt birden forma giyiyor. 1983 Sakarya doğumlu Koray Kurt, forvet hattında oynarken 1989 Tarsus doğumlu olan Koray Kurt ise orta sahada görev yapıyor.

 

Ofspor’un bu sezon rakip filelere gönderdiği 5 golde de Koray Kurt imzası var. Ligin ilk maçında Malatya deplasmanında Ofspor’un tek golünü Tarsus doğumlu Küçük Koray Kurt atarken, Fethiye deplasmanındaki golü de Büyük Koray Kurt attı.

 

SPOR SERVİSLERİ SORUN YAŞIYOR

Aydınspor maçının ilk yarısının son dakikasında Ofspor’un kazandığı penaltıyı Tarsus doğumlu olan Koray Kurt gole çevirdi. Maçın ikinci yarısında ise Sakarya doğumlu olan Koray Kurt sahne alarak 2 gol birden attı. Maçı izleyenler oyuncuları forma numaralarından ayırt edebilirken en çok sıkıntıyı ise spor servislerindeki muhabirler yaşadı.

 

Hangi golü hangi Koray Kurt’a yazacaklarını karıştıran muhabirler, durumu nasıl izah edeceklerini de şaşırdılar. Ayrıca Ofspor’da iki tane Koray Kurt isminde oyuncu olduğunu bilmeyen çok sayıda sporsever de maç karnesinde hata olduğunu düşündü.

 

BÜYÜK KORAY KURT VE KÜÇÜK KORAY KURT

İsim ve Soy isim benzerliği yüzünden sürekli karıştırıldıklarını belirten oyuncular, Teknik heyetin ve takım arkadaşlarının sorunu “Büyük Koray Kurt” ve “Küçük Koray Kurt” olarak çözdüklerini ifade ettiler.

 

İsim ve Soy isim karıştırma işinin bazen avantaj olduğunu belirten Büyük Koray Kurt; “Bazen oyun içerisinde veya antremanlarda hatalı hareketlerimiz oluyor. Hoca Koray diye bağırdığında Koray’a hoca sana bağırıyor diye espri yapıyorum. Sağ olsun o da nezaketinden tamam abi diyor. Bazen de tam tersi de olabiliyor. En sıkıntılı durum ise bazen de gollerim ona yazılıyor. Ama hiç önemli değil, yeter ki takımız kazansın. Golü ben atmışım ya da başka bir arkadaşımız atmışım farketmez” diye konuştu.

 

GOLLERİN BANA YAZILMASI TRANSFERDE İŞE YARIYOR

Gollerin karıştırılarak bazen gol atmadığı maçlarda Büyük Oktay’ın attığı golün kendisine yazılmasının işine yaradığını belirten Küçük Koray Kurt, “Gol atmadığım halde bazı gollerin bana yazılması işime yarıyor. Özellikte takımlar gol atan orta saha oyuncusu arıyor. Sağolsun Oktay abinin attığı goller bazen yanlışlıkla bana yazılınca ben de bu durumu espri olarak kullanıyorum” dedi.

 

ÇANAKKALE’DE DE BİRLİKTE OYNADILAR

Çanakkale Dardanelspor’da da birlikte forma giydiklerini belirten Küçük Koray Kurt; “Çanakkale’de birlikte oynarken Koray Abi çok gol atıyordu. Takımda ikinci Koray Kurt olduğunu bilmeyen arkadaşlar Koray Abi’nin gol attığı haftalarda beni tebrik ediyorlardı. Milli takımda bile arkadaşlar beni tebrik ettiler” ifadelerini kullandı.



ÇANAKKALE’DE 24 GOLLE GOL KRALI

1983 Sakarya doğumlu olan Koray Kurt, futbola Akhisar Belediyespor’da başladı. Çanakkale, Bandırma ve Bergamaspor’da top koşturan Koray Kurt, bu sezon başında Ofspor’a transfer oldu. Koray Kurt, Çanakkaelspor’da 24 golle gol krallığı sevincini de yaşadı.

 

43 KEZ MİLLİ FORMA GİYDİ

1989 Tarsus Doğumlu olan Koray Kurt, Futbola Çanakkale Dardanelspor’da başladı. Adana Demirspor, Tarsus İdman Yurdu, Eyüpspor ve Keçiören’de top koşturan Koray Kurt, sezon başında Ofspor’a transfer oldu. Kurt, 43 kez Genç Milli Takım forması giydi.


DİLEKLERİMİZİN KABUL OLMASI İÇİN

Esprili yorumlarıyla sosyal medyada ilg ve beğeni ile takip edilen Ofspor Başkanı Olcay Saral, takımdaki çift Koray Kurt olmasına da ilginç bir yorum getirdi.

İki aynı isimli insanla bir araya gelindiğinde aralarına girilerek dilek tutulduğunu belirten Başkan Saral; "Dileklerimizin kabul olması için sadece isimlerin yeterli olmayacağını ve hem isim hem de soy isimleri aynı olan Koray Kurt'ları transfer ettik. İnşallah dileklerimiz kabul olur" diye konuştu



Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24