Ofspor yeni sezon çalışmalarına başladı

2014-2015 sezonunun hazırlıklarına başlayan Ofspor, çalışmalarını kendi tesislerinde çift idmanla sürdürüyor.

Ofspor yeni sezon çalışmalarına başladı

Ofspor, 2014-15 sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Yeni transferler ve altyapı oyuncularından oluşan 23 kişilik kadroyla çalışmalarına başlayan Ofspor, çalışmalarını Teknik Direktör İbrahim Tolgay Kerimoğlu nezaretinde sürdürüyor.

 

Isınma hareketleriyle başlayan antremanlar; açma, germe ve koşularla devam ediyor. İlk günün ardından günde çift antrenmanla devam eden çalışmalar kuvvet antrenmanlarıyla devam ediyor.

 

Tolgay Hoca resmen imzaladı

Ofspor, Teknik Direktör İbrahim Tolgay Kerimoğlu ile sözleşme yeniledi. Sezon sonrasında yapılan görüşmelerde bu sezon da devam kararı alan Başkan Olcay Saral, yeni sezon öncesinde Tolgay Kerimoğlu ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

 

Ofspor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen ve Başkan Olcay Saral’ın da katıldığı imza töreninde Tolgay Hoca sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

 

Ofspor’a verdiği hizmetler nedeniyle kendisine Teşekkür eden Başkan Saral, yen sezonda takımın daha başarılı olacağına inandığını ifade etti.

 

5 oyuncu sözleşme imzaladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Ofspor, Forvet oyuncuları Volkan Akyıldız ve Koray Kurt, Orta saha oyuncuları Mehmet Balban ve Muhammet Fettahoğlu ile stoper Cevher Toktaş’ı renklerine bağladı.

 

Forvete Volkan Akyıldız

Trabzon Yalıspor'da top koşturan 1995 doğumlu forvet oyuncusu Volkan Akyıldız ile anlaşma sağlayan Ofspor, genç oyuncuya 5 yıllık imza attırdı.

 

Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Şen'in de hazır bulunduğu imza töreninde Akyıldız, kendisini 5 yıllığına Bordo-Mavi-Beyaz’lı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

 

Koray, Mehmet, Muhammet Cevher imzaladı

Transfer çalışmalarına devam eden Ofspor, Bandırmaspor'da top koşturan 1983 doğumlu santrafor mevkii oyuncusu Koray Kurt, Kırıkhanspor'da top koşturan 1989 doğumlu orta saha oyuncusu Mehmet Balban, Erzurum BBSK'da top koşturan 1992 doğumlu orta saha oyuncusu Muhammet Fettahoğlu ve Tarsus İdman Yurdu'nda forma giyen 1987 doğumlu stoper mevkii oyuncusu Cevher Toktaş’ı transfer etti.

 

Dört oyuncu için Ofspor Tesislerinde imza töreni düzenledi. Genel Sekreter Şükrü Atasoy ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Arif Çapoğlu'nun katıldığı imza töreninde, oyuncular kendilerini 2 yıllığına Ofspor renklerine bağlayan sözleşmelere imzaları attılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24