Ofspor ve Bugsaşspor'un gol düellosu beraberlikle bitti

Spor Toto 2.Lig’de Kırmızı Grupta Mücadele eden Ofspor, 2013-2014 sezonunun ilk hafta maçında Ankara ekibi Bugsaşspor ile karşılaşan Ofspor, sahadan 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

Ofspor ve Bugsaşspor'un gol düellosu beraberlikle bitti
HABERİN GALERİSİ
Ofspor-Bugsaşspor 2-2

Ofspor-Bugsaşspor 2-2

Spor Toto 2.Lig’de 2013-2014 sezonu, bugün oynanan ilk hafta maçları ile başladı.

Kırmızı Grup'ta mücadeleeden Ofspor, sezonun ilk maçında Ankara ekibi Bugsaşspor ile karşılaştı.

 

Maça konuk ekip Bugsaşspor daha etkili başladı. İlk tehlikeli atak da 8.dakikada konuk ekipten geldi. Yaşar Çetin’in kafa vuruşunda kaleci Hayrettin çok iyi uzandı ve topu kornere çelmeyi başardı.

 

15.dakikada sol kanattan gelişen Ofspor atağında ceza sahasına yapılan ortada arka direkte bomboş kalan Muhammet Savaşçı kafayı vurdu ve Ofspor’un bu sezonki ilk golünü attı.

 

22.dakikada Ofspor farkı ikiye çıkardı. Kazanılan köşe atışında ceza sahasına yapılan ortaya Ziya kafayı vurdu ve topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

44.dakikada Bugsaşspor farkı bire indirdi. Sağ kanattan gelişen Bugsaş atağında ceza sahasına yapılan ortaya eski Ofsporlu oyuncu Yaşar Çetin kafayı vurdu ve skoru 2-1 yaptı.

 

Maçın ilk yarısı Ofspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

54.dakikada Yaşar Çetin kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen Yaşar, takımına beraberliği getiren golü attı.

 
Maçın kalan bölümlerinde iki takımda skoru lehine çevirmek için mücadele etti ancak başarılı olamadı ve maç 2-2’lik eşitlikle sona erdi.



OFSPOR 2-2 BUGSAŞSPOR

Stat: 
Of İlçe

Hakemler: 
Serkan Önsal, Levent Görün, Oğuzhan Şenler, 

Ofspor: 
Hayrettin, Ercan, Gökhan, Ziya, Ceyhun, Muhammet Savaşçı, Muhammet Emre Kalkan, Ekrem (Dk 69 Rasimcan), Abdurrahman Çubukçu, Emrah (Dk 85 Serkan), Can (Dk 53 Ferhat)

Bugsaşspor: 
Ozan, Volkan, Ali (Dk 46 Samet), Yaşar, Mehmet Erdem, Abdullah, Oğuz Ceylan, Yavuz (Dk 68 Efe Can), Mustafa, Ferhat (Dk 80 Burak), Oğuz Kocabal,

Sarı Kartlar: 
Dk 48 Ercan, 53 Ekrem, Dk 70 Emrah (Ofspor) Dk 51 Oğuz Kocabal, Dk 80 Mustafa (Bugsaşspor)

Goller: 
Dk 15 Muhammet Savaşçı, Dk 22 Ziya (Ofspor) Dk 44 ve 54 Yaşar (Bugsaşspor)

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

OF SPORUMUZA 2013-2014 SEZONUNDA BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24