Ofspor Sivas Belediyespor ile berabere kaldı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 25. hafta maçında sahasında Sivas Belediyespor’u ağırlayan Ofspor, öne geçtiği maçtan beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı.

Ofspor Sivas Belediyespor ile berabere kaldı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ofspor, 25. hafta maçında sahasında konuk ettiği Sivas Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Geçen hafta deplasmanda Kocaeli Birlikspor’u yenen ve ligde kalma umutlarını yeniden yeşerten Ofspor, Sivas Belediyespor karşısına da mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

 

Maça da etkili başlayan Ofspor, 16.dakikada Talha’nın güzel kafa golü ile 1-0 öne geçti. Sivas Belediyespor’un geliştirdiği tehlikeli ataklarda kaleci Yunus Emre kritik kurtarışlarıyla engel olurken, iki top da direkten döndü. İlk yarı Ofspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci yarıya Sivas Belediyespor etkili başladı. 39.dakikada Mehmet Uğur’un yerine oyuna Emrah girerken 46.dakikada da Niyazi Batuhan’ın yerine Mehmet Fatih oyuna dahil oldu.

 

İkinci yarının hemen başında Sivas Belediyespor golü buldu. Savunmanın arkasına atılan derin topla kaleciden sıyrılan Yakup, penaltı noktasına çıkardı. Savunma oyuncularına rağmen kafayı dokun Emrah topu filelere gönderdi ve skoru 1-1 yaptı.

 

İki takım da açık oyunu tercih edince iki kalede de önemli pozisyonlar yaşandı. Ancak iki takım da gol kaydına muvaffak olamadı ve maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

 

Bu beraberlikle puanını 19’a yükselten Ofspor, ligin son sırasında kalmaya devam ederken en yakın rakibi Büyükçekmece Tepecispor AŞ’nin 4 puan gerisinde bulunuyor.

 

Ligde 26.hafta maçında 10 Mart Cuma günü İstanbul’da Pendikspor ile karşılaşacak olan Ofspor, 27.hafta maçında da 15 Mart Çarşamba günü sahasında Hacettepespor’u konuk edecek.

 

 

Ofspor 1-1 Sivas Belediyespor

 

Stat:

Of İlçe

Hakemler:

Yiğti Peşin, Yavuz Bahadır Ordu, Emrah Ünal

Ofspor:

Yunus Emre, Oğuz, Canberk, Sergen (Dk 46 Fatih Kaan), Onur Ramazan, Adem, Hamza (Dk.63 Nevzat), İsmail Can, Mustafa Emin (Dk 82 Emre), Selim, Talha

Sivas Belediyespor:

Yakup, Abdurrahman, Ozan, Adem, Tunay (Dk 66 İsmail Ayaz), Seyid Ahmet, Tolga, Niyazi Batuhan (Dk 46 Mehmet Faik), Yakup, Mehmet Uğur (Dk 39 Emrah), Nuri Melih

Sarı Kartlar:

Dk.76 Nevzat (Ofspor) Dk.46 Mehmet Fatih, Dk.66 Nuri Melih (Sivas Belediyespor)

Goller:

Dk.16 Talha (Ofspor) Dk 48 Emrah (Sivas Blediyespor)

 

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 25. hafta maçında Ofspor sahasında konuk ettiği Sivas Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24