Ofspor lider Diyarbekirspor’u koltuğundan indirdi

27.hafta maçında lider Diyarbekirspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor, Play Off yolundaki rakiplerinin mağlup olduğu haftada Play Off hedefine bir adım daha yaklaştı.

Ofspor lider Diyarbekirspor’u koltuğundan indirdi

Misli.com 3. Lig’de 27. hafta maçında sahasında lider Diyarbekirspor’u konuk eden Ofspor, rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyan Ofspor, 18.dakikada 21 numaralı oyuncusu Osman Şahin’in golü ile 1-0 öne geçti. Diyarbekirspor atağa çıkmak isterken topu çalan Osman Şahin, ceza sahasına girer girmez yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. Ofspor bu golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Ofspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının hemen başında Diyarbekirspor penaltı kazandı. Atışı kullanana Mehmet Fuat Gölbaşı skoru 1-1 yaptı.

Golün ardından ataklarını yoğunlaştıran Diyarbekirspor, yakaladığı önemli fırsatları gole çevirmeyi başaramadı ve karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Diyarbekir yönetimi çok agresifti

Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren hakemi etki altına alamaya çalışan Diyarbekirspor kenar yönetimi, maç boyunca agresif tavırlar sergiledi.

Hemen her pozisyonda hakeme bağırıp çağıran ve el kol hareketleri yaparak sahaya kadar giren yardımcı antrenörü sadece uyarmakla yetinen hakem Mustafa İlker Coşkun, sadece maçın son bölümünde aşırı derecede itiraz eden iki yedek oyuncuya sarı kart gösterdi.

Ofspor 2.yarı oyundan düştü

İlk yarıda rakibi ile kora kor bir mücadele veren Ofspor, Osman Şahin’in golü ile 1-0 öne geçince Diyarbekirspor sahada agresif bir futbol sergiledi. Sert geçen ikili mücadelelerin sonunda Ofspor’da Emre Turan, 34.dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Etkili oyununu ikinci yarıda sürdüremeyen Ofspor, maçın son bölümünde savunmada ciddi hatalar yaptı. Ancak Diyarbekirsporlu oyuncular bu hataları değerlendiremedi ve maçtan bir puanla ayrılarak bitime 3 hafta kala liderliği averajla rakibi Bucaspor’a kaptırdı.

Ofspor’a beraberlik yetecek

Ligin bitimine 3 hafta kala Play Off yolunda büyük bir avantaj yalayan Ofspor, bu hafta oynayacağı Belediye Derincespor maçından bir puan alması halinde Play Off’a kalmayı garantileyecek.

Bu beraberlikle puanını 46’ya yükselten Ofspor, ligde 4.sıradaki yerini korudu. 5.sıradaki rakibi 43 puanlı Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor deplasmanda Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’a 1-0 yenildi ve 43 kaldı. 6.sıradaki Belediye Derincespor ise deplasmanda Antalya Kemerspor’a 3-0 yenildi ve 40 puanda kaldı.

Ofspor 28.hafta maçında 21 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’de İzmit’te Belediye Derincespor’a konuk olacak.

Ofspor 1-1 Diyarbekirspor

Stat:

Of

Hakemler:

Mustafa İlker Coşkun, Mehmet Dura, Buğra Can Semercioğlu, Umut Kılıç

Ofspor:

Mizhat Burak Sarı, Şeyhmus Abdulkadir Aksu (Dk 46 Muhammed Can), Buğrahan Karslı, Furkan Işıkdemir, Batuhan Calap (Dk 84 Alptekin Öztürk), Osman Şahin (Dk 84 Miraç Türkyılmaz), Fikret Topaloğlu, Emre Turan (Dk 34 Mustafa Bedirhan Çelik), Volkan Can, Adnan Gülen (Dk 64 İbrahim Kaya), Barış Çiçek,

Diyarbekirspor:

Salih Şenbaş, Baran Işık, Reşo Akın, Okan Dernek, İbrahim Has (Dk 68 Enes Keskin), Ferhat Çoban, Hakkı İsmet Şimşek (Dk 68 Mustafa Pınar), Murathan Buruş (Dk 58 Mehmet Atik), Onat Kutay Kurt (Dk 80 Muhammet Turantayla), Mustafa Emre Can, Mehmet Fuat Gölbaşı

Gol:

Dk 18 Osman Şahin (Ofspor), Dk 51 Mehmet Fuat Gölbaşı (Diyarbekirspor)

Sarı Kartlar:

Dk 16 Buğrahan Karslı, Dk 73 Batuhan Calap, Dk 74 Muhammed Can, Dk 90+2 Furkan Işıkdemir (Ofspor) Dk 70 Mustafa Emre Can, Dk 90+5 Ferhat Çoban, Dk 90+6 Süleyman Enes Özer (Diyarbekirspor)

Kırmızı Kartlar:

Dk 90+4 Furkan Işıkdemir (Ofspor)

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24